1v8na 1v8na komentáře u knih

V sevření osudu V sevření osudu Jaroslava Hofmanová

hodně zajímavý příběh. Obvykle tyhle příběhy vymýšlí američtí spisovatelé, ovšem tohle předčilo moje očekávání. dost dobré a stálo to za to.

19.08.2014 4 z 5

Ranč U Zelené sedmy 2 Ranč U Zelené sedmy 2 Eva Pelantová

příběh byl komický, shodoval se s filmem a opravdu mě pobavil. bylo o takové to lehčí čtení na odreagování

19.08.2014 5 z 5

Ranč U Zelené sedmy 1 Ranč U Zelené sedmy 1 Eva Pelantová

Kniha byla parádní, komická, legrační, prostě super!

19.08.2014 5 z 5

Ve stínu smrti Čachtické paní Ve stínu smrti Čachtické paní Andrej Štiavnický

podle mého názoru tato kniha nebyla zas až tak zajímavá, jako ty, ve kterých vystupovala čachtická paní

19.08.2014 3 z 5

Čachtická paní před Božím soudem Čachtická paní před Božím soudem Andrej Štiavnický

spoiler - Kniha je nejnapínavější ze všech tří dílu. Je zde završen život Báthoryové. Nejvíc mě uchvacuje smrt zákeřného kočího Petera. Znal podzemí Čachtického hradu velmi dobře, ale i přesto se mu stalo osudným.

15.08.2014 5 z 5

V podzemí Čachtického hradu V podzemí Čachtického hradu Andrej Štiavnický

spoiler - kniha navazuje tam, kde skončil Nižnánský. I když jsou v příběhu občas jiná jména, na kráse knihy to neubralo. Autor naráží na fakt, že Báthoryová nebyla před soudem a je celkem možné, že k pokusu o útěk ji pomohl samotný palatin Thurzo. Ovšem nejenom Báthoryová provozovala krvavé mučení. Teď už i Anna Rosina Listiusová. Kniha je báječná, stojí za to si ji přečíst.

15.08.2014 5 z 5

Kompromitující situace Kompromitující situace Carole Matthews

příběh byl velice poutavý, ale chvílemi jsem myslela, že ho do konce snad ani nedočtu, až moc mi to v určitých věcech připomínalo mě samotnou...

15.08.2014 3 z 5

Svatba na bitevním poli Svatba na bitevním poli Eva Papoušková

super komický příbĚh. Nejvíce se mi líbilo na filmu obsazení. Na knize to bylo to, že byla opravdu napsaná stejně jako film.

14.08.2014 5 z 5

Ro(c)k Podvraťáků Ro(c)k Podvraťáků Marie Formáčková

Film se mi moc nelíbil, bylo mi líto psa, který skončil v mandlu. Ale kniha byla príma

11.08.2014 3 z 5

Když padá nebe Když padá nebe Šárka Junková

Velmi poutavé a pravdivé příběhy. Obdivuju obě holky, že po tom, co se jim stalo, se dokázaly vzchopit a jít dál, žít dál.

11.08.2014 5 z 5

Bajky barda Beedleho Bajky barda Beedleho J. K. Rowling (p)

hodně zajímavé, velmi mne to bavilo a doplnilo mi to nějaké informace k dílum o Harrym Potterovi.

Lásky a nelásky Lásky a nelásky Sandra Lanczová

Parádní příběh, taky bych chtěla takový prožít. Ale na svou matku v románech nemá.

08.08.2014 4 z 5

Jedině Tereza Jedině Tereza Táňa Kubátová

Velice dojemný a pusobivý příběh. Nechtěla bych mít minulost hlavní hrdinky. Na druhou stranu ji obdivuju, musela mít pevnou vuli a trpělivost.

Náhradní princ Náhradní princ Lenka Lanczová

naprosto bezchybné, vynikající :-)

08.08.2014 5 z 5

Když se lásce lepí smůla na paty Když se lásce lepí smůla na paty Carole Matthews

To bylo prostě senza, chtěla bych také vidět L.A. Musí tam být prostě krásně. A hodně se tam asi sportuje a je tam teplo. A taky plno filmu a snad i té lásky. Chci taky Tavise. Byl úžasný

Odvážné rozhodnutí Odvážné rozhodnutí Danielle Steel

spoiler - napřed se mi nelíbilo, že odjíždí hlavní hrdinka do Paříže, když mohla jít s Billym, pak se mi nelíbilo, že se vdala za Bernarda, ale na druhou stranu obdivuju její odvahu, nevím, jestli bych dokázala skočit ze třetího patra. prostě super fascinující příběh

07.08.2014 5 z 5

Petrolejové lampy Petrolejové lampy Jaroslav Havlíček

na můj vkus trochu nudné

07.08.2014 2 z 5

Schody do ráje Schody do ráje Šárka Junková

pěkné, poučné, doporučuju

07.08.2014 5 z 5

Most do země Terabithia Most do země Terabithia Katherine Paterson

moc pěkné a velmi smutné

Štěstí chodí po špičkách Štěstí chodí po špičkách Šárka Junková

pokud si myslíte, že jste na dně, tak tahle kniha vás vyvede z omylu a přesvědčí vás o opaku, doporučuju