1v8na komentáře u knih
hodně zajímavý příběh. Obvykle tyhle příběhy vymýšlí američtí spisovatelé, ovšem tohle předčilo moje očekávání. dost dobré a stálo to za to.
příběh byl komický, shodoval se s filmem a opravdu mě pobavil. bylo o takové to lehčí čtení na odreagování
podle mého názoru tato kniha nebyla zas až tak zajímavá, jako ty, ve kterých vystupovala čachtická paní
spoiler - Kniha je nejnapínavější ze všech tří dílu. Je zde završen život Báthoryové. Nejvíc mě uchvacuje smrt zákeřného kočího Petera. Znal podzemí Čachtického hradu velmi dobře, ale i přesto se mu stalo osudným.
spoiler - kniha navazuje tam, kde skončil Nižnánský. I když jsou v příběhu občas jiná jména, na kráse knihy to neubralo. Autor naráží na fakt, že Báthoryová nebyla před soudem a je celkem možné, že k pokusu o útěk ji pomohl samotný palatin Thurzo. Ovšem nejenom Báthoryová provozovala krvavé mučení. Teď už i Anna Rosina Listiusová. Kniha je báječná, stojí za to si ji přečíst.
příběh byl velice poutavý, ale chvílemi jsem myslela, že ho do konce snad ani nedočtu, až moc mi to v určitých věcech připomínalo mě samotnou...
super komický příbĚh. Nejvíce se mi líbilo na filmu obsazení. Na knize to bylo to, že byla opravdu napsaná stejně jako film.
Film se mi moc nelíbil, bylo mi líto psa, který skončil v mandlu. Ale kniha byla príma
Velmi poutavé a pravdivé příběhy. Obdivuju obě holky, že po tom, co se jim stalo, se dokázaly vzchopit a jít dál, žít dál.
hodně zajímavé, velmi mne to bavilo a doplnilo mi to nějaké informace k dílum o Harrym Potterovi.
Parádní příběh, taky bych chtěla takový prožít. Ale na svou matku v románech nemá.
Velice dojemný a pusobivý příběh. Nechtěla bych mít minulost hlavní hrdinky. Na druhou stranu ji obdivuju, musela mít pevnou vuli a trpělivost.
To bylo prostě senza, chtěla bych také vidět L.A. Musí tam být prostě krásně. A hodně se tam asi sportuje a je tam teplo. A taky plno filmu a snad i té lásky. Chci taky Tavise. Byl úžasný
spoiler - napřed se mi nelíbilo, že odjíždí hlavní hrdinka do Paříže, když mohla jít s Billym, pak se mi nelíbilo, že se vdala za Bernarda, ale na druhou stranu obdivuju její odvahu, nevím, jestli bych dokázala skočit ze třetího patra. prostě super fascinující příběh
pokud si myslíte, že jste na dně, tak tahle kniha vás vyvede z omylu a přesvědčí vás o opaku, doporučuju