Acinore komentáře u knih
Ani jsem nedočetla, vůbec mi to nesedlo...styl psaní, rádoby ironická a vtipná hlavní hrdinka drsňačka, spousta slátanin magie, druhů, ras, pravidel...a ačkoli toho bylo hodně, tak všechno hrozně povrchní, vůbec jsem se nemohla začíst a nebavilo mě to. Takže jsem ušetřena dalších pěti dílů, aleluja.
Podobný styl má i série o Mercy Thompson a ta se mi líbila hodně. Takže nevim, čím to je..
Tak krásná obálka a anotace! A přitom tak nemastný, neslaný příběh. Nuda a nezájem.
Dala bych plný počet, ale to řazení je nešťastný. Kdyby to šlo chronologicky za sebou, je z toho další skvělý příběh jako od Mornštajnové apod... Takhle mě to vůbec nebavilo, přeskakovala jsem celé kapitoly :( škoda
Četla jsem po nocích a fakt jsem se bála :) hvězdička dolů za ty romanticky ukňouraný pasáže.
Od půlky jsem to přeskákala až na konec, abych věděla jak to dopadlo. A o nic jsem nepřišla.
Zaboha jsem se nemohla začíst. Hodnotím a ještě stále nemám dočteno - už to bude určitě měsíc. Ale i kvůli tomu si vyšší hodnocení nezaslouží. Nemastné, neslané, nudné a ten čas už mi nikdo nevrátí.. Škoda, přitom nápad skvělý! Ale v rukou špatného autora..
Tak v půlce mi došlo, kdo je v příběhu magor.. a trefila jsem se. Jinak to bylo celý takový zvláštní, nevím. Autorka je asi nějak fixovaná na oči, protože ty detailní popisy každýho pohledu, to už bylo moc i na mě :)
Tohle byla tak skvělá oddychovka! Čtyři rodiny, každá se svým příběhem, tajemstvím a problémy.. Bylo to fajn :)
Hodně mi to připomínalo Dům stínů, ale ten byl teda mnohem lepší (nebo za to mohly hormony, četla jsem ho v šestinedělí).. každopádně ta prolnutá historie se současností, trochu mystična a duchařinek, legendy a minulé životy.. Joo, to je moje :)
Co mě při čtení knížek s tímhle tématem vždy dostane, je pevná vůle těch holek.. Já bych prostě nedokázala nejíst. Jídlo je láska přece ❤️ Ale ok, je to nemoc, takže si to můj obdiv asi nezaslouží. A tady Lada je ještě k tomu docela destruktivní případ, vzhledem k jejím dalším volbám a rozhodnutím. Ale budiž, přečtěte si to.
Odpočinkové čtení.. Líp bych to neřekla. Člověk se těší, moc u toho nepřemýšlí a ve finále je mu i jedno jak to dopadlo, protože to prostě tak příjemně plynulo... dobrou noc :)
Moc překombinovaný. A ve finále se vlastně ani moc nedozvíš, teda jo, ale tak zmateně a zrychlene a konec. Hm. Ani jedna postava není prokreslená, všechno jen tak povrchně, z rychlíku. Za mě průměr.
(SPOILER) Incestní hnus. Určitě byly všechny ty dívky úžasné, nádherné, dokonalé... žádná mutace DNA, protože dědeček je strejda i tatínek i... Fuj.
Mělo to spád, četlo se samo, vždy jsem se těšila až budu pokračovat. Škoda toho jak Sidney dopadla... ale vidím naději na pokračování.