Adel822 komentáře u knih
Kniha je rozdělená na český a Anglický text je tam méně textu což mi vyhovovalo protože se i Anglický text lépe četl, bylo také fajn že byly přeloženy některé jednotlivé slova s obrázky podél stránky.
Má nádherné ilustrace.
Další šmoulí příběh z mnoha je fajn ale za mně není jeden z nejlepších.
Tato kniha je překrásně zpracované ty ilustrace básně povídky celé to do sebe perfektně zapadne a vrchol všeho je krásně namluvené CD které je přiložené v knize.
Ale hůře se čte takže podle mého je vhodnější pro starší čtenáře nebo pro předčítání těm mladším.
Velmi hezky zpracovaná kniha Babička v pojetí pro menší čtenáře.
Myslím že je dobré seznamovat děti jednoduchou a zábavnou formou s klasickými díly.
Sbírka klasických poměrně známých příběhů za mně nejlepší o Husopasce.
Tuto knihu jsem četla sestrám před spaním kniha je moc hezká ale občas jsou kapitoly na můj vkus moc dlouhé.
Četli jsme ji ve škole a k mému údivu mně velmi bavila na tento žánr je velmi čtivá a má hezké ilustrace.
Kniha se mi líbila byla stejná jako film v knize jsou krásné fotky z filmu.
Tuto knihu jsem četla jako malá pořád dokola je krásně zpracovaná a velmi dojemná.
Má překrásné ilustrace.
Tuto knihu mi mamka četla před spaním když jsem byla malá nedávno jsem ji našla a přečetla znovu a je to jedna z nejhezčích knih co jsem kdy četla.
A ty ilustrace co jsou v knize jsou nádherné.
Kniha se mi moc líbila byla velmi emotivní až na konec ten mně trochu zklamal, jinak moc doporučuju četla se dobře a rychle tak na večer k čaji.
Knihu tet čtu prvních 50 stránek mě nebavilo ale potom se to rozjelo a sice to není nejlepší kniha co jsem četla ale velmi se mi líbila mohu jenom doporučit všem milovníkům fantazy.