adelkas komentáře u knih
Autorka se snaží popsat Afriku a osudy lidí ale něco tomu chybí. Nemá to tu pravou "šťávu", když se začtěte a nemůžete to odložit. U téhle knihy ten pocit není.
Kniha je skvělá, ilustrace parádní. Mala nemohla usnout u ní, přečetla jsme celou knihu za jeden večer. Příběhy moc zajímavé , které nejsou ve filmů.
U klasické literatury líbí se mi, jak citlivě a promyšleně autorky psaly. Každá věta je barvitě popsaná, žádné nadávky, žádná sprosta slova.
Máme se čemu poučit, zejména dobrému sesterskeho vztahu. A já jako žena 21st. a tak trochu feministka jen si přála aby se tihle děvčata dobře provdala. Doba to byla jiná ve které bych nechtěla žít.
Děj je pomalý, nic nového a zajímavého není. Postavy autorka umi pěkně popsat, v tom je jako vždycky dobra. Romantika ze všech stran a hezky končí Vánočním časem.
Autor se snaží držet faktů - to je plus a timhle se mi libi. Jinak nevim jak knihu ohodnotit, neni to kniha ke které se vrátím. Nechutné vraždy, popravy a ten incest. Podrobný popis mrtol a nechutné erotické sceny. Škoda, čekala sem více informací o da Vinci a Lorenzovi.
Bohužel nic moc :-(
Sabince se líbí, usíná u toho, tak proč ne? Tři příběhy z oblíbeného dětského seriálu.
Můžete číst pokud malá princezna se hraje s postavičky Jednorožcu. Vhodná jako dárek pro milovníci Jednorožcu.
Tato kniha není pro chlapy. Pokud jste žena, která zvlada v životě hodně věci sama tak pro zábavu si tu knihu přečtěte. Naprosto rozdílné 4 ženy zklamané životem dají se do hromady pro loupež. Jedna zklamána z manželství, druha děla striptérku, třetí alkoholička a čtvrtá je jako ditě. Každa má svůj život a neštěstí, zklamáni, bídu. V knize je popsaná sílna ženská vůle, žádný růžový románek to teda není. Pokud jste sebevědomá knihomolka tak knihu doporučuji přečíst ve chvíli volna.
Kniha pro inspiraci rodičům. Některé věci jsou docela logické a vycházejí z rad zdravého rozumu.
Kniha velmi napínavá a od první stránky se četla jedním dechem. Doporučuji.
Velmi čtiva, zajímavá a upoutává kniha. Odpočinkově, romantické a poučné čtení, s každou stránkou začínal nějaký nový příběh což přinutilo číst dal a dal.
Mezi knihou a filmem je hodně rozdílů. Na začátku mě Bella štvala s tím její božským upírem, ale pak jsem to brala jinak. Však on ji přitahoval vice než ostatní školačky, prostě Edward jako oheň a ona motýlek, který obdivuje nádheru-vraha. Kníhá se čte jedním dechem, a na rozdíl od filmu čtenář si děla svojí představu.
Autor popisuje co se dělo kolem Hitlera a rodiny, nevěděla jsem o vztahu Hitlera ke svým příbuzným. Překvapilo mě, že dal zabíjet aj své příbuzné jen proto, že byly postižené. V knize je popsaná všechna nicotnost, zlost, bez-srdečnost vůdce, Himmlera no a Speera.
Slečna Zaječice musí být všude. No a její veličenstvo královna dokonce řídí v Londýně autobus) . Taková šílená kniha pro milovníky Peppy.
Povídání se nám moc líbilo. Příjemné čtení před spaním s vtipnymi obrazky.