adelkas adelkas komentáře u knih

Království víl Království víl Zorina Baldescu

Doufám, že bude pokračování.

08.10.2022 5 z 5

Kamarádi ze zahrady Kamarádi ze zahrady Jiří Šandera

Je dobré dětem rozvíjet fantazií. Příběhy neobvyklé. Sluníčko se zamilovalo a ztratilo hlavu. A kdo ne? Je to tak lidské.

29.09.2022 4 z 5

Falešná Pařížanka 2 Falešná Pařížanka 2 Kamila Boudová

Skvělé odpočinkové čteni pro maminky na mateřské.

20.09.2022 4 z 5

Od pohádky k pohádce - Elena z Avaloru Od pohádky k pohádce - Elena z Avaloru kolektiv autorů

Kniha je vhodná pro milovníci Eleny z Avaloru.

15.09.2022 5 z 5

Oleje - Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády Oleje - Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády Ursula Ferrigno

Užitečná informace o oleji. Zajímavé recepty.

15.09.2022 3 z 5

Bing - Pohádky na dobrou noc Bing - Pohádky na dobrou noc kolektiv autorů

To je Binguv svět. A když to čtete dítěti tak mluvíte jako Flop nebo Bing. Fakt se toho chytnete. Kniha je kopie svého animaku.

31.07.2022 5 z 5

Obrázková encyklopedie pro nejmenší Obrázková encyklopedie pro nejmenší Ivona Březinová

Kniha je super pro predškolaky.

29.07.2022 5 z 5

Hledá se Nemo Hledá se Nemo Walt Disney

Hezké ilustrace a pěkně čteni před spaním.

24.07.2022 4 z 5

Zvonilka Knížka na rok 2013 Zvonilka Knížka na rok 2013 Walt Disney

Super zábava o prázdninách.

14.07.2022 5 z 5

Ledové království - Z pohádky do pohádky Ledové království - Z pohádky do pohádky Walt Disney

Super čteni na dobrou noc.

13.07.2022 5 z 5

Petr Pan Petr Pan Alena Peisertová

Skvělá kniha.

13.07.2022 5 z 5

My Little Pony - Filmový příběh My Little Pony - Filmový příběh kolektiv autorů

Hezký příběh o přátelství. Milovníci Jednorožcu potěší.

27.04.2022 3 z 5

Kurz domácího pečení: staňte se skvělým kuchařem Kurz domácího pečení: staňte se skvělým kuchařem Anneka Manning

Kniha je od Australské pekařky, takže tradiční naše recepty tam nejsou. Autorka hezky a od základu vysvětluje jak pracovat s těstem. Hodně užitečných rad pro začátečníky a nové neobvyklé recepty.

03.11.2021 4 z 5

Rehabilitační ošetřování pacientů s těžkými poruchami hybnosti Rehabilitační ošetřování pacientů s těžkými poruchami hybnosti Eva Klusoňová

Kniha super pro opakování sesterskych dovedností.

05.09.2021 4 z 5

Medicejští: Dynastie u moci Medicejští: Dynastie u moci Matteo Strukul

Neobvyklý způsob psaní. Kniha se mi líbila, takový pohodový historický román. Chystám se na další 2 knihy ...

05.09.2021 4 z 5

Malá dětská encyklopedie Malá dětská encyklopedie Cécile Jugla

Super :-)

23.07.2021 5 z 5

Kouzelné pohádky Kouzelné pohádky kolektiv autorů

Krásné ilustrace, velká písmena, myslím, že je to super pro malé čtenáře.

03.06.2021

Děti v kuchyni Děti v kuchyni Amanda Grant

Kniha je zábavná, hlavně pro děti. Dcera má 4 roky a zkouší všechno z kuchařky udělat, co je pro ni určeno. Vaření je rozděleno po etapách a dětského věku.

17.05.2021 4 z 5

Veganská kuchyně Veganská kuchyně kolektiv autorů

Většina receptu je jednoduchá, a myslím, že člověk s fantazii vymysli lepší jídla než nabízí tato kuchařka.

19.03.2019 1 z 5

Jsem těhotná, ne nemocná Jsem těhotná, ne nemocná Renata Petříčková

Vtipná kniha pro matky prvorodičky a pro ti které si něco chtějí zopakovat.

08.01.2017 4 z 5