Adri235 komentáře u knih
Tady autorce velice tleskám za úžasnou knihu. Přečteno za den. Přiznávám se, že takhle mě dlouho kniha nenadchla. Autorka píše jednoduchým stylem, krásně se čte a není u čtení třeba přemýšlet. Tato kniha u mě vyhrává a bojím se teď číst jiné, jelikož tohle je prostě top strop!
Netřeba slov. Jedna z mých nejoblíbenějších knih a to jsem celkem náročná na to, aby se mi knížka natolik líbila.
Knihu jsem přečetla během tří dnů. Obal knihy je lákavý, čeká se nějaké psycho na ostrově. Hlavní postava mě celkem štvala. Příběh byl celkem dobře rozjetý, dalo by se z toho hodně vytěžit, ale bohužel nic. Konec? Musela jsem se zasmát. Je to průměrná kniha, ale najdou se lidi, které by čtení této knihy bavilo.
(SPOILER) Když jsem došla k umělé inteligenci, tak jsem nevěděla, jestli mám dále číst, protože zrovna toto není můj šálek kávy, ale šanci jsem tomu nakonec dala. Kniha se čte velmi dobře, napínavý to začíná být někde v polovině knihy. Kniha mě bavila, žádný složitý čtení a orientace časem není nijak komplikovaná. Na konec knihy jsem se těšila, čekala jsem suprový a nečekaný konec, ale ten se nedostaví. Autor knihy se asi až moc snažil o napínavou knihu a nečekaný konec. Napínavá kniha to sice je, ale konec bohužel nijak překvapující. Celkově hodnotím 4/5 - čtení skvělý, konec nic moc.