Adrim komentáře u knih
Po přečtení knihy jsem pochopil, proč ji tolik lidí zbožňuje. Nyní patřím mezi ně :-). A těm co ji nečetli doporučuji, aby to napravili ;-).
Za mě osobně je to jedna z lepších knih na toto téma. Přišla mi v jistém směru poutavější než například Tatér z Osvětimy, tím, že se zde více rozebírá nitro člověka (alespoň to na mě tak působilo). Tím však nechci tvrdit, že Tatér z Osvětimy není pěkná kniha ;-).
Doporučuji si přečíst.
Jeden z nejhezčích příběhu, ke kterému se rok co rok vracím.
Má první detektivka. Naprosto boží a fascinující kniha. Stále mě to nutilo číst a číst ... prostě skvělá kniha.
První kniha, kterou jsem od tohoto autora četl a musím konstatovat, že je naprosto úžasná. Veselá a plná překvapení, skvěle napsaná a přesto plná lidskosti. Za mě osobně všem vřele doporučuji.
Velmi pěkná kniha jejíž věhlas je opravdu zasloužený.
Kniha byla jako všechny předešlé výborná. Více mě osobně bavila druhá polovina.
Tento díl však trochu pozměnil můj pohled na postavu Harryho Pottera ... že není až takový "úžasný, jak to na mě působilo v předešlých dílech.
Zprvu čtení jsem byl nesvůj ze stylu psaní ... přímé řeči, skákání mezi myšlenkami postav - mi přišlo zvláštní, trochu chaotické. Jak jsem ale četl dál, nějakým způsobem si mě kniha podmanila :-).
Musím tedy napsat, že kniha je výborná.
Za mě skvělé pokračování a druhý díl. Svižný příběh, kterýje opět dobře psaný. Jen ke konci knihy mi to přišlo už trochu moc zamotané ... nu uvidíme, co ukáže třetí díl.
Nejspíš to bude znít všedně, jako by to psalo mnoho jiných, ale asi na tom tedy něco bude - ta kniha je naprosto úžasná. Plná humoru i napětí.
Jak mě nadchla velgá sága HP pro svou vtipnost, napínavost a mnoho dalšího, byl jsem z této divadelní hry zklamán. Mně osobně příběh připadá nijaký a zbytečný.
osobně si myslím, že je to zajímavý příběh. Nejsem si jist, jestli nějak dokonalý, ale hezký. Vypravovaní je však svižné a energické, což se mi na knize líbilo.
Příběh je čtivý, dobře psaný. Kdo má rád tyto příběhy z války, věřím, že touto knihou neudělá chybu.
Jedna z nejznámějších knih této autorky. Jiná než ostatní její knihy s dětskými hrdiny. A jednoduše lze jen doporučit všem.
Prvně - vydání z roku 1958 má dokonale nádherné ilustrace, které vytvořil Antonín Pospíšil.
Příběh jsem četl jako malý a moc se mi líbil. Na kraji dospělosti jsem ho četl a opět se mi líbil. Nyní jsem ho četl v době, kdy se asi rok pohybuji mezi dětmi Honzíkova věku (skauting a literárně-dramatický obor ZUŠ) a musím konstatovat, že jsem se často hodně smál, protože v mnoha situacích jsem si představoval právě ony děti ... jistě by se často chovaly podobně :-D.
Vřele doporučuji knihu všem.
Za mě osobně je to krásné zakončení celé série. Vřele doporučuji všem a věřím, že si knihy o HP jistě někdy opět přečtu.
Naprosto dokonalé a famózní čtení.
Veselé, napínávé, milé, ...
Osobně jsem se ztrácel v postavách a knihu by si neměli číst ti, kteří mají pocit, že se ze světa vytratilo dobro. Knihu jsem zkusil na základě toho, že autorčino jméno bývá často zmiňováno ... ale stačila jedna kniha a za mě již nic více.
Dokonalost sama :-). Kniha se mi velice líbila a vřele ji doporučuji všem, kteří by rádi něco hororovějšího.