Adrim komentáře u knih
Za mě osobně je to velmi silný příběh, který je velmi nádherně vyprávěný a čtivý. Doporučuji všem, kteří chtějí vědět, jaké to bylo a co obnášelo stát se gejšou.
Velmi pěkný příběh a i když znám film, byla kniha poutavá, napínavá i veselá.
Astrid Lindgrenová má svůj styl, který se mi líbí. A přesto jsou knihy různého ducha.
Bratři lví srdce mi svým způsobem připomínala knihu Jižní louka, která se mi osobně i líbila více. Bratři lví srdce je kniha zajímavá, často ale předvídatelná. Všem však doporučuji si přečíst.
Působivý příběh. Škoda, že od autorky Siobhan Dowd u nás nelze sehnat více knih.
Mám-li nějak hodnotit za mě osobně tuto knihu, musím konstatovat, že se mi skutečně velice líbila :-).
Osobně mi vůbec nesedl styl psaní. Autorovo experimentování nebylo nic pro mě. Tak nějak jsem se díky tomu ztrácel chvílemi i v samotném příběhu. Nijak jsem nevnímal humor a celkově mi kniha nepřišla nijak úžasná.
Zvláštně psaná kniha. Některé části podle mě zbytečné. Nijak originální děj.
Avšak díky své krátkosti dokáže udržet pozornost a zájem.
Za mě osobně je to jedna z nejlepších knih série ... ale to bych mohl uvažovat i u jiných :). Nu prostě je to skvělá kniha.
Netvrdím, že je to špatná kniha a mnozí ji jistě budou milovat, ale za mě osobně už to bylo dějově moc přehnané a přitažené za vlasy. Pro mě až moc neuvěřitelné.
Naprosto skvělá kniha. Naprosto dokonalá trilogie. Osobně se mi velmi líbila a všem ji vřele doporučuji :-).
Tato kniha je velmi zajímavá. Od Tatéra z Osvětimi je jiná především tím, že je to příběh ženy. A v knize jsou nádherně vidět charaktery lidí a jejich chování, se kterými se běžně setkáváte.
Nádherné pokračování prvního dílu, které je zajímavé, napínavé a troufám si říci, že jsou tam zajímavé zvraty. Vlastně celou dobu si nejsem jist, kdo v knize je dobrý, kdo špatný.
Vřele doporučuji.
Jedna z nejlepších knih s krásným příběhem a skvěle napsaná.