Aivinka komentáře u knih
Úžasné, pohádkové dobrodružství. Určitě doporučuji všem kteří milují pohádky. Moc se mi líbilo že v knize byly přidány nové slova a vynálezi npř... poslouchání mušlí místo čtení, vodící piraně nebo sladkosti. Doufám že brzi vyjde druhý díl :)
Musím říct že zatím jsem nadmíru spokojená, někdo může říct že se příběh až moc táhne a možná má z části pravdu. V knize je plno zbytečností a podrobností ale věřte nevěřte, mě se to docela líbí. Konec mě docela omráčil a už sem začala číst třetí díl. Máte se na co těšit :)
Tuto knihu jsem četla po druhé. Kdysi jsem ji číst začala ale nedočetla jsem jí, takže jsem jí přečetl na druhý pokus. Kniha nepatří k těm nejlepším ale rozhodně není špatná, některé části byly nudné, nezajímavé nebo dlouhé ale celkově byla kniha docela snesitelná. Příběh je nicméně velice krásný a zajímavý, proto si určitě přečtu i další díly. Pořád čekám až se to rozjede a série se mě chytne a nepustí.
Super. Teď si budeme muset počkat na ten desátý díl. Doufám že tahle serie mang bude ještě pokračovat protože mě neskutečně baví a všichni co mě znají vědí, že jsem poněkud náročná. Jsem ráda že tento díl byl o minulosti Sashe, protože ta mi jako první padla do oka. Možná proto že má tak bohatý apetít stejně jako já. :D Snad to čekání rychle uteče protože se na tu desítku neuvěřitelně těším a myslím si že mě opět nezklame.
No tak tohle jsem nečekala! Uplný zvrat událostí. Užasné jako každý díl.
Jak už sem několikrát psala, jeden díl lepší než druhy. Zdá se mi že i kresba se zlepšila (jen můj názor) ale i celkový příběh se vyvíjí v něco neskutečně vzrušujícího. Pamatuji si když jsem mangy odsuzovala protože mi celkově komixy nepřišly jako knihy ale tahle je dokonalá.
Každý díl je lepší a lepší, tahle serie se pořád zdokonaluje. Anime jsem boužel ještě neviděla ale manga je užasná a doufám že se mi do rukou dostanou i další díly protože je to neskutečně napínavé.
Knihu jsem četla jako povinnou četbu a vůbec toho nelituji. Příběh se mi líbil a zpracování bylo krásné.
Knihu jsem četla v Anglii, takže to bylo takové tématické. Užasný humor, krásná zápletka.
Užasné, daleko lepší než film. Jen je mi líto že se mangy čtou takhle rychle, za den přečtu klidně i pět.
Knihu sem přečetla za pár dni a hrozně se mi líbilo zpracování.
Úžasné. Nemůžu nic vytknout, hlavni hrdina mě potěšil hlavně díky jeho lásce ke knihám. Těším se na další díly.
Nádherné, nemám slov. Anime jsem neviděla ale tahle manga mě nadchla ještě vice než jednička a to jsem si myslela že to ani nejde.
Další báječný díl. Konec je vždycky tak strašně napínavý a já se nemůžu dočkat dalšího dílu. :)
K mangám jsem se dostala jako slepá k houslím a všechny mi je pujčuje moje dobrá kamarádka které moc děkuji. Nicméně trvám si na svém že nejlepší anime a tudíš i manga je Dead Note (Zápisník smrti). Tato serie mě ale také příjemně překvapila protože jsem čekala že bude daleko ... horší a že mě vůbec nezaujme. Opak je pravdou. :) -Aivi
Nemám slov. Nádherný příběh, poutavý detektiv. Co více si přát ? Místy jsem si připadala jako bych četla Sherlocka nebo jeden z knih Doctor who ale jeliokož oba serialy a knihy miluji, nečinilo mi to žádné problémy.