Ajuszka Ajuszka komentáře u knih

Matčina hra Matčina hra Sandie Jones

Ze začátku jsem si říkala, že tomu Teda dám 100 stránek a uvidím, jelikož to nebylo nic moc. Pak to začalo být zajímavé a Pammie mi lezla neskutečně na nervy. A konec? Smutný a šťastný zároveň.

02.02.2020 4 z 5

Jáma Jáma C. J. Tudor

Po propadáku jménem Kříďák bych neřekla, že další knize dám vysoké hodnocení. Tohle snad ani nenapsala stejná autorka. Příběh byl zajímavý, hlavní hrdina mi byl sympatický a vše bylo opředeno malým nadpřirozenem. Za mě určitě stojí za přečtení.

09.01.2020 5 z 5

Motiv X Motiv X Stefan Ahnhem

Trošku mi vadí ty dlouhé pauzy mezi tím než vyjde další díl. Při mém množství přečtených knih mi vždycky chvíli trvá, než se rozpomenu na děj předchozích dílů.
U tohohle jsem se chvíli nemohla začíst, ale pak už kniha nabrala spád a bylo to opět skvělé čtení. Jako matce malé holčičky mi ale dost vadily popsané situace o znásilňování malých holčiček a pedofilii,myslím že dobrá kniha se dá napsat i bez toho.
Každopádně konec nám zůstal otevřený tak nám nezbývá než čekat na jaro na pokračování.

28.11.2019 5 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Co říct, Robert Bryndza je zpátky v plné síle. Musím sice říct, že ve mě ještě stále doznívá moje věrnost Erice, ale věřím že s každou další knihou to přejde. Kate je sympatická a příběh byl jako vždy propracovaný a prostě boží.

15.11.2019 5 z 5

Manželské lži Manželské lži Kimberly Belle

Tak tohle bylo slušné čtení. Celou dobu mě kniha držela v napětí,četla se dobře a hlavní hrdinka byla sympatická. Příběh byl dobře propracovaný,knize nemám co vytknout.

05.08.2019 5 z 5

Lži se mnou Lži se mnou Sabine Durrant

Po 60ti strankach jsem ji odložila. Hlavní hrdila byl takovy deb*l,že se to nedalo číst.

17.07.2019 ztráta času

Matčina volba Matčina volba Samantha King

Svůj prvotní dojem beru zpět. Je sice fakt,že prvních cca 60 stran bylo docela utrpení,ale pak se to otočilo a z knihy se vyklubal docela slušný psychothriller. Takže za mne teda nakonec jo,krásný,čtivý příběh s happy endem(díky za to ).

16.07.2019 4 z 5

Pátá oběť Pátá oběť Jonathan Dylan Barker

V první řadě musím říct,že pokud jste nečetli Čtvrtou opici,tak se do téhle knihy ani nepouštějte.Knihy spolu dost souvisí.
Jinak stejně jako Čtvrtá opice,byla i takhle kniha opravdu perfektní čtení.Moc jsem si těch 566 stran užila,příběh ubíhal,konec byl překvapivý a hlavně opět otevřený.Doufám že další díl vyjde brzy,neboť už teď jsem měla problém si vybavit některé pasáže z předchozí knihy.

14.07.2019 5 z 5

Rodina odvedle Rodina odvedle Sally Hepworth

Víte co?Tohle bylo boží.Vyřadila bych to z kolonky thriller a přidala mezi romány na způsob zoufalých manželek.Ale fakt bomba.Kniha se dobře četla,díky krátkým kapitolám,příběh byl zajímavý a hlavně s happy endem,který nesmí v žádném románu chybět. Určitě si ji přečtěte!

29.06.2019 5 z 5

Chlapec v parku Chlapec v parku Ashley J. Grayson

Nějak nevím jak hodnotit,ale nejspíš se přikloním k tomu,že to byla dost zajímavá kniha. Od začátku už si víceméně přejete,aby byl konec a vy se dozvěděli,jak to celé je.A konec vás tak zmate,že pak nevíte o čem celá kniha byla. Nebudu nic prozrazovat,ale v téhle oblasti se nevyznám a upřímně mi to přijde přitažené za vlasy.

24.06.2019 4 z 5

Občas lžu Občas lžu Alice Feeney

Panejo.. Po téhle knize jsem sáhla úplnou náhodou. A nelituju. Příběh ženy,která je a není v kómatu. Nahlížíme i do její minulosti a vše je krásně propletené a plné nečekaných zvratů. Určitě doporučuji přečíst.

30.05.2019 5 z 5

Hrob pro mého manžela Hrob pro mého manžela Catherine Steadman

Ne ze 50 stranek je nuda.. Ono to bude asi cele nuda.. Po 70ti strankach odlozeno..trapit se nebudu

27.05.2019 ztráta času

Konec léta Konec léta Anders de la Motte

Léto ještě nezačalo a já už mám Konec léta za sebou ???? Poutavý příběh o zmizení malého chlapce.Kniha se četla dobře,příběh byl pěkný,závěr mírně překvapivý.Určitě doporučuji a v budoucnu sáhnu po autorově novince Podzimní případ...Třeba na podzim ????

Pro více recenzí sledujte můj instagram knizni_thrillery

25.05.2019 5 z 5

Na dně Na dně Rachel Caine (p)

Nebylo to špatné,ale ani úplně skvělé..Takový průměrný příběh. Vůbec nevím,jak bych reagovala já,kdybych jednoho krásného dne zjistila to,co Gina..Obdivuju její sílu a odvahu,Ikdyž..to je nám matkám asi dáno do vínku.Závěr mírně překvapil,ale nic velkého :)

28.04.2019 3 z 5

Clona Clona Samuel Bjørk (p)

Napínavý příběh o tom,jak vyšinutý může člověk být,když se mu nedostává dostatek pozornosti. Vše se opět točí kolem Mii a tohle byl vážení nejspíš její poslední případ,což je dost velká škoda.

24.04.2019 5 z 5

Náš manžel Náš manžel Jo Jakeman

Vzhledem k recenzim spisovatelů,jejichž knihy se mi moc nelíbily,na zadní straně knihy,jsem k ní byla docela skeptická.A tady přichází ono ,,Nesuď knihu podle obalu".Díky bohu,že kniha začínala pohřbem toho grázla,jinak bych si myslela,že na něj snad nedojde.Luxusní napínavý příběh,hon kočky(koček) na myš. Co víc říct,snad jen Karma je zdarma kámo.

16.04.2019 5 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Prosím paní spisovatelko,můžete své knihy psát rychleji?? Vy to totiž zkrátka a dobře a umíte. Vážení,tohle byla jízda!Já nechápu,kde se to v někom bere,aby napsal něco tak napínavého a zajímavého.Knihu jsem ,,zhltla" za den a půl.Nešlo to jinak,už jsem chtěla vědět jak to celé doopravdy je a na konci jsem,jak jinak,valila oči.

14.04.2019 5 z 5

Ani muk Ani muk David Jackson

Tahle kniha vás chytne za srdce.Chvílemi jsem si říkala,proč to vlastně čtu.Některé momenty mi vháněly slzy do očí.Věřím,že dětská mysl se v mnoha ohledech dost podceňuje.Konec mě překvapil,opět bylo poukázáno na nechutnost dark webů a zneužívání dětí..I přes smutné téma jsem si dvojici vyšetřovatelů oblíbila a místy mě dost pobavili ve vzájemných slovních přestřelkách. Budu se těšit na další knihu.

07.04.2019 5 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Panebože.. Jako příběh dobrý.. 3/4 knihy je o tom,jak hlavní hrdinka krmí kocoura,bouzdá po domě a hledá informace o své rodině. ,,Kákla" jsem si asi cca u dvou stránek,jinak bída a to se kolikrát bojím jít v 10 večer ven.Já už si teda další knihu od téhle autorky nepřečtu. Ale kdyby se toho chytli dobrý režisér a herci,tak by film možná byl dobrý..Ikdyž..ne nebyl..

04.04.2019 3 z 5

Zlomené srdce Zlomené srdce Tim Weaver

Já osobně bych knize klidně těch 100 stran ubrala. Pasáže kdy sbírá počáteční informace mě moc neberou,ale pak se to vždy pěkně vynahradí dobrým koncem.

15.01.2019 5 z 5