Ajuszka komentáře u knih
Já jsem tak ráda,že už to mám za sebou.Tohle byla vážně nuda. Myslím,že by autor měl zůstat u právničiny nebo co to dělal...Styl psaní byl příšerný,asi ani jedna stránka mě neudržela v napětí,příběh byl o ničem.. Konec nijaký..
Ale joo,tohle bylo dobré. Teda,vlastně nechutné. Některé popsané situace jsou opravdu pro silné nátury.Příběh se na můj vkus trošku táhnul,ale na kráse mu to neubralo. Závěr překvapivý a tak to mám ráda
Páni tak to bylo dost dobré čtení!Příběh mě bavil,zajímal a místy znechucoval. Poslední dobou se zneužívání dětí v knihách objevuje dost často.. Nicméně,opravdu doporučuji si tuhle knihu přečíst,konec mě překvapil a tak to má být.
Já teda nevím,ale přijde mi,že se autorka s každou další knihou horší. Lež a Nehoda byly super,pak už to bylo o poznání slabší a u téhle knihy mě to začalo bavit až daleko za polovinou. Nevím nevím,jestli sáhnu po další..
Možná by měli vyměnit osazenstvo,které ,,uděluje" nálepky bestseller..Nebylo to špatné čtení,to vůbec.Příběh odsejpal a konec ten jsem vyloženě zhltla. Dozvěděla jsem se i spoustu zajímavých věcí,nicméně dle mediální manie jsem čekala větší jizdu. Tahle kniha si své místo v mé knihovně bohužel nezaslouží.
Robert Bryndza je moje srdcovka uz od prvního dílu.S každou další knihou jsem čím dál více nadšená a nechci aby tato série někdy skončila. V tomhle díle se mi převážně líbilo vyzvednutí našeho svátku Všech svatých.Je super že se svět dozví i o našich zvycích. A co se týče příběhu,to bylo opět a zase dokonale propracované.Díky a jen tak dál.
Tak ja nevim.. Jsem z te knihy takova rozpacita. Pribehove docela dobre,ovsem dalo mi docela praci uverit tem alterum.. Chapu ze tohle opravdu nejspis existuje ale na me to proste bylo moc scifi..
Takove ocekavani jsem od knihy mela.. Celou tu dobu jsem cekala ze se z toho vyvine neco mnohem vetsiho.Za me teda zklamani
Wow.. Konec jak ma byt. Nelituju ze jsem tuhle morbidni a dechberouci trilogii precetla!
Bavilo me asi poslednich 50 stran... Spis jsem to cetla,protoze jsem byla zvedava jak to dopadne mezi Norou a Andreasem. Za me nic moc..Po dalsi knize asi nesahnu..
Ale joo,dobre cteni.Takova ta klasika.Mohla by byt tenci,ale cetla se dobre.Jsem zvedava na dalsi knihu :)
Prvni ,,Cobenovka" kterou jsem nedocetla..dala jsem cca 80str..za me ne..
Na 5* to sice neni,ale stoji za precteni.Zacatek mirne zdlouhavy,asi 50 stranek pred koncem jsem se nastvala ze to nakonec je zalozene na takove prkotine,no ovsem musim uznat ze konec me necekane dostal.
Uff..co napsat,kniha se cetla velmi dobre,precetla jsem ji za 2 dny.Obsahove taky dost dobre jen jsem z toho konce vlastne docela mimo,ztracela jsem se v tom,jak je to chvili jedna holcicka,pak zase druha..Ale jo,jinak za me urco stoji za precteni
Tak tohle bylo dost dobre!Ani na vterinu jsem se nenudila,pribeh byl poutavy a udrzoval me v neustale pozornosti.Rozhodne doporucuji
Nechapu proc tam je jako autor uvedeny Hetesa kdyz to pouze ilustroval.
Tak tohle,tohle byla pecka! Precteno za 2 dny. Zatim nej od Cobena a to uz mi chybi k precteni asi 3..
U hodnoceni ani nevaham,5 * je celkem jasnych.Skvely pribeh,do konce knihy jsem vubec necekala jak to vsechno je.Rozuzleni sokujici.Skvela kniha,co dodat
Tak autor opet neuklamal.Sice oproti trem predchozim kniham je tahle nejslabsi.A pripada mi ze znam snad vsechny ulice v Seattlu a okolnich ostrovech,tak dopodrobna to bylo popsane ze jsem to misty preskakovala.Nicmene pribeh skvely a zaver me dostal asi jako vsechny.Ale..Tesim se na to,az se vrati zpet stary dobry Martin Servaz :)