AkiKagami komentáře u knih
Další úžasný případ Kim Stoneové a jejího týmu. Další prvky psychologie. Jak jeden únos dokáže rozházet přátelství dvou rodin. Dost krutá hra. Tuto knihu jsem teď četla po 2x a mohu říci, že mi trvalo skoro do konce stran, kdo byl hlavou těch únosů. Sice chápu, že se báli o své dítě, ale být stále zavřen doma taky není dobré. Na nějaké úryvky jsem si pamatovala, na něco ne. Příběh má spád a je tu už od začátku akce i napětí. Prostě úžasné. Od Angely nelze nic vytknout, jak píše suprově. Ráda od ní čtu knížky. :)
Úžasný příběh, který je napínavý už od samého začátku. Kniha mě pohltila a nebýt návštěvy mám knihu přečtenou během chvilky. Wolfa i Baxterovou jsem si hodně oblíbila. I Edmuns se vyznamenal. Jen Vanitiová jako jediná mi tam vadila. Vraha jsem neuhodla a podezřívala úplně jiné lidi. Ale přesto překvapení to pro mě nebylo. Knihu mohu doporučit pro silné žaludky, ale je to úžasné čtivo a rozhodně doporučuju. Zklamaná jsem nebyla, jak jsem se obávala, že budu. :)
Takže, Angelu jsem si hodně oblíbila. Píše úžasně. Každý její případ se mi moc líbí. A líbilo se mi, že tentokrát se zaměřila i na její tým ne jen na samotnou Kim. Sice jsem si hned spojila jedna a jedna, ale nevadilo mi to. Kdo za tím vším stojí to jsem poznala skoro až ke konci. Přiznám, kapitolu předtím, než jsem si přečetla kdo opravdu za tím je. Tady jsem to hltala už od začátku. A mohu říci, takhle jsem se ještě nebála, jako u této knihy. Myslím tím u této ságy. Přijde mi, že tento případ z této ságy nejlepší. :)
Další úžasný příběh Kim a jejího týmu. Další odkrytá minulost Kim. Ta novinářka mi lezla na nervy, ale tušila jsem, že se jí stane to, co se stalo. Děj je napínavý už od úplného začátku a do konce knihy netušíte, kdo za tím vším stojí. A co Cathrine? Litovala jsem ji, ale pak jsem byla pěkně v šoku. A kdo byl vrahem, taky, i když pár věcí jsem věděla a poznala hned během děje. A taky se mi líbí, jak Kimin postoj vůči ostatním je přátelštější. Ještě ne úplně, ale dokáže projevit city. A to se mi líbí. Je zde další prvek psychologie, což se mi taky hodně líbí. Nemohu jinak, než knihu doporučit :)
Úžasná kniha. Do jednoho momentu jsem neměla páru kdo je Sběratel trofejí. Přesto šok se nekonal ale překvapení ano. Moje první kniha v tomto roce a úžasný výběr kde mi na konci tuhla krev v žilách. Nelituji toho a těším se na další příběh. Bylo to prostě senzační. Miluju takové příběhy.
Tak, konečně jsem to přečetla. Ne, že by se mi to nelíbilo, spíš jiné povinnosti. Roberta jsem si dost oblíbila stejně, jako Eriku. Dost napínavý, dojemný i překvapený děj. Kdo je vrahem mi došlo až v době, kdy to došlo Erice. Takže jsem do poslední chvíle uvažovala a přemýšlela, kdo tím vrahem je. Poslední stránku jsem i obrečela, jak to bylo dojemné. A tady je vidět, jak ti bohatí mají dost velký vliv, až je mi z toho zle. Bohužel je to všude. Ale věřím, že i na takovéto padouchy jednou dojde. Jako v této knize. Prostě úžasné a rozhodně budu pokračovat v jeho knihách s případy Eriky Fosterové. Mohu to jenom doporučit. :)
Tak, přečteno a myslím si, že je lepší než Hypnotizér. Četlo se to dobře. Krátké kapitoly, žádné prodlužování a jedno překvapení za překvapením. Hltala jsem to. Jen bych asi změnila název knihy, protože podle mě ten název s obsahem knihy nesouvisel. Ale nevadí. Musela jsem si tedy zvykat na styl psaní. Na to nejsem zvyklá, ale už si pomalu zvykám. Zatím je to má druhá kniha od Keplera, ale mám rozhodně v plánu si přečíst další jeho příběhy s Joonou. Konec skončil dosti otevřeně a napínavě. Ještě že toho napsal více a já si budu moct přečíst pokračování a dozvědět se toho víc. Tuto knihu mohu komukoliv vřele doporučit. Dávám plný počet hvězdiček, protože se mi to moooooc líbilo. :)
Další úžasné dílo Angely. Čtivé, napínavé i šokující. Zde sehrála další roli psychologie, což jsem uvítala a byla jsem i ráda. Miluju psychologii. Nedá se nic vytknout. Kapitoly jsou dostatečně dlouhé, čtivé, napínavé, kde i my čtenáři musíme zapojit mozek a dotáhnout nitky do konce. Tedy, takhle je to aspoň u mě. Jednu postavu jsem tu nenáviděla. No, spíše dvě. I když u té druhé to chápu, ale chápu i tu druhou stranu. Angela nikdy nezklame, nebo aspoň mě zatím nezklamala. Už se těším na další její knížky. :)
Tuto knihu mi půjčila a doporučila sestra a mohu říci, že jsem za to vděčná. Moc povedený příběh. Ze začátku jsem se ztrácela, když jsem přemýšlela kdo je kdo a z jakého pohledu je to psané. Ale rychle jsem se zorientovala. Kniha mě tak pohltila, že jsem nedokázala přestat číst, což se mi za poslední dobu nestalo. Konec sice nebyl pro mě překvapivý. A vraha jsem znala díky jedné větě. Ale přesto jsem to hltala a byla napjatá, jak vraha usvědčí. Kniha má smutný i šťastný konec. Byla jsem do příběhu vžita dost, ale ne zas tak dost, abych uronila slzy, jak je mým zvykem. Ale přesto hodnotím knihu pozitivně a plný počet hvězdiček. :)
Angela nikdy zklame. Četla jsem to jedním dechem. Hodně napínavé, ale i znechucení z toho, jak byly tak mladé dámy prodávané. Naštěstí Kim s týmem všemu zabránili. Opravdu celý tým miluju. Jako jedna rodina. Každý je nějaký, ale spolu tvoří tým - rodinu. Jsem i ráda, že v té továrně se to vyřešilo. Pobavila jsem se, jak si Kim zahrála na koketující dámu :D Doufám, že brzy vyjde další díl, protože od Marsons se nedokážu odtrhnout. A číst a číst její příběhy - případy Kim Stoneové. Prostě senzační. Klaním se před Marsonsovou. Patří mezi dokonalé spisovatele. Nemohu jinak než dát plný počet hvězdiček :)
Hadrový panák byla super kniha. Nedočkavě jsem se vrhla na pokračování, Loutkař. A mohu říci, že jsem byla zklamaná. Očekávala jsem od toho víc. Ano, akce i napětí tam jsou od začátku. Záhada za záhadou, ale ne zajímavé. Přečetla jsem tuto knihu do konce. Ke konci se to rozjelo a četla jsem to jedním dechem, ale ten začátek a prostředek fakt nic moc. Roucheho jsem si hodně oblíbila. Baxterka je Baxterka. A co Wolf? Ten mi tam chyběl ze všech nejvíce. Jestli bude nějaké pokračování, tak si ji pořídím, protože přeci by mě zajímalo, ale spíš si přeji, aby pokračování nebylo. Aby to nebylo ještě horší než Loutkář. Takže, i když jsem ji celou přečetla, jsem z ní zklamaní. Čekala jsem něco víc.
Hned dávám další názor, protože i tuto knihu jsem si už přečetla a to podruhé. :D Další napínavý příběh. Ta psycholožka mi lezla na nervy už od začátku. Ale zaujalo mě, jak se dá psychologie rozvíjet něco jako k hypnóze. Tady je jasné, kdo za tím vším stojí, což mi trošku vadilo, ale zase to vynahradilo to, jak Kim postupovala a nakonec vše vyřešila. Bryanta jsem si oblíbila, asi ze všech nejvíce. No, jdu dočíst další knížku od této autorky. :)
Další úžasný příběh, který je napínavý, překvapivý, kde i já měla problémy se ovládnout. Hlavně na konci. Tušila jsem, kdo bude hlavní vrah. S komplicem jsem se spletla, přesto ten konec mě překvapil. Hlavně by mě zajímalo, jak vrah přišel kdo je poslední oběť. Eriky mi bylo líto, hlavně na konci. Tolik snahy do případu dala, a taky, aby zachránila přítele a co vedení? Za to bych opravdu vraždila a nedivím se, jak Erika zareagovala. Vraha mi bylo na jednu stranu líto, ale to jak se choval, nebylo zrovna pěkné, i když tomu jednání rozumím. Další zajímavý případ, který mě nenechal do knihy odtrhnout a skoro jsem to přečetla jedním dechem. Rozhodně se těším na jeho další díla. :)
Tuto knihu jsem si už přečetla 2x a ráda se k ní vrátím. Moje první kniha od ní. Kapitoly jsou krátké a žádné protahování. Napínavé od začátku do konce. Všechny jsem si hodně oblíbila, až na Woodyho. Ten je mi nesympatický. Líbí se mi, že je tu použita i psychologie. O psychologii se hodně zajímám, nebo spíš mě hodně baví. Kim tu neměla jednoduché dětství. Vím, jak si člověk projde schizofrenií, ale nedivím se, že Kim svou matku nenávidí. To bych nenáviděla i já, i když ten člověk za tu nemoc nemůže. Chování Kim se mi hodně líbilo. Taky bych taková občas chtěla být :D Toto hodnocení je kladné. :)
Sice jiná vysetrovatelka ale úžasný děj. Od první kapitoly do poslední jsem tajila dech. Napínavé ctive dech berouci. Těším se na další příběh. Měla jsem pár teorií kdo vraha napodobuje ale takový zvrat jsem nečekala. Úžasné a mohu jenom doporučit.
Tak, po dlouhé době je to přečtené. Nemůžu říci, že se mi to nelíbilo, to ne, ale očekávala jsem něco víc. Takže jsem z toho spíše zklamaná. Čekala jsem tuhnutí krve v žilách atd...To se stalo až na konci knihy. Je to třetí kniha od Kinga a mohu říci, že víc si nekoupím. Možná půjčím v knihovně to možná ano, ale už si nic nekoupím. Jsem nejspíš náročný čtenář, ale jak jsem zmínila, čekala jsem od toho víc. Ale zase to není špatný spisovatel to ne. A z těch tří knih co jsem četla byla tato asi nejlepší to zase jo. Tak uvidíme jestli v knihovně dostane šanci nebo ne.
Moje první kniha od tohoto spisovatele. A mohu říci, že jsem od toho čekala více a maličko zklamání. Byla super, napínavá, ale dlouhá pasáž, jak Erik vzpomínal na skupinu psychicky narušených lidí a dělal s nimi hypnózu mě nebavilo a trvalo, než jsem se přesto dostala. Ale konec měl velký spát a čekalo mě nejen jedno překvapení. Konec se četl rychle. Až na tu pasáž se mi kniha líbilo, přesto dávám málo hvězdiček, za tu dlouhou pasáž. Sice se vysvětlilo, proč s hypnózou skončil, ale tu pasáž jsem četla tak, že jsem přečetla jedni či dvě kapitoly a knihu odložila. Uvidíme, jaké budou další jeho knihy. :)
Další úžasný případ. Tak nějak od začátku jsem tušila pohlaví vraha. A když se to potvrdilo hned mi byla známá i osoba. Ale napínavé od začátku až do konce. Úžasný děj který mrazí. Z těch tří příběhů byl tento nejlepší. Nic nechybělo. Senzace. Těším se na další případ a příběh.
Nejspíš jsem očekávala hodně. Těšila jsem se a maličko zklamání. První část byla tak trošku nudná a také jsem se občas musela vracet, abych věděla, co je minulost (a hlavně jak stará minulost) a co přítomnost. Ale druhá část už byla dobrá. Ta mě bavila více. Celou tu dobu jsem tušila, jak to bylo, nebo spíš, kdo je vrah. Ale líbilo se mi, jak postupně k tomu došli. Jsem ráda, že ty dva se dali dohromady. Už od začátku se mi oba líbili a já si je oblíbila. A také se přiznám, že tam byly chvíle, kdy jsem se málem rozbrečela (jsem citlivka), ale na plný počet hvězdiček to není. :)
Dobrá knížka. Ze začátku trošku nudná ale pak se to rozjelo. Každý měl nějaké to tajemství. Pár podezřelých jsem měla. Jeden byl číslo jedno. Ale pak tam byly další dvě osoby. A nakonec pribila ještě jedna. Takže šok se nekonal. Maličko překvapení z konce který jsem ve svém nitru tak nějak čekala. Nebylo to špatné ale az moc dobré taky ne.