alexis818 komentáře u knih
Tak tohle byl tak silný příběh,že ho budu mít hodně dlouho v hlavě.Přidáme-li ktomu ještě ,že je to napsané opravdu čtivě,není naprosto co vytknout.Kdyby to šlo,dám šest hvězd.Dočetla jsem v slzách.
Naprosto úžasná knížka.Promyslena zápletka a těším se na další knihu od autorky.
Skvělé,naprosto dokonale.Jsem nadšená a moc se těším na pokračování.Takova bichle a mně se nechtělo ty lidi vůbec opustit.Autorum se to opravdu povedlo.
Opět skvělé dílo pana Robothama,ten opravdu nezklame.Jeho knihy jsou nesmírně čtivé a návykové.Tento druhý díl byl naprosto dokonalý a asi ještě lepší,než díl první.
Neskutečné. Jak tohle vše dokáže člověk člověku udělat.Hluboce se skláním před těmi,kteří dokázali tohle vše přežít.Ženy,které ještě k tomu porodily dítě v té hrůze.Hold všem,kteří přežili a samozřejmě těm,kteří přežít nesměli.
Moc pěkné,povedlo se to.Napinave čtení a výborná psychologie postav.
Vynikající,ostatně tak,jako vždy.Toto byl moc dobrý nápad,čtenář se seznámil s úplnými začátky týmu,který vyřešil už mnoho nelehkých krimi případů.Mohu jen doporučit.
Vynikající dílo mě oblíbené autorky. Hodně síly příběh z období španělské chřipky ve Filadelfii. Scény jsou tak dobře vyobrazen, že vám to až bere dech. Velmi doporučuji.
Vynikající,napínavé a čtivé.Přesně to má mít správný thriller a tady se to povedlo na výbornou.A jěště,když uvážím,že je to debut autorky ,tak opravdu není co vytknout.Těším se na další díla této spisovatelky.
Krásné čtení,moc se mi to líbilo.Tesim se na další díla této autorky.Pise opravdu čtivé.
Autorka zase dokázala,že opravdu umí.Tento díl byl snad nejlepší.Tesim se na další.
No,tak to byla pecka,a poradna.Jsem naprosto nadšená,super výkon a ten konec.Autor slibuje pokračování,tak se moc těším.
Skvělé.Ani chviličku vás kniha nenechá vydechnout a já jsem nadšená.Vypada to na velice slibnou novou sérii.Uz aby byl další díl.
No, tak tohle bylo super. Naprosto neodlozitelna kniha. Povedlo se to moc. Děkuji autorce za úžasné čtení a těším se na další její díla.
No,tak to bylo hodně dobré.Psycho,které nemělo chybu.Od začátku do konce vás kniha nepustí a všechno,co si během čtení myslíte,že by to tak mohlo být,tak na konci zjistíte,že všechno úplně jinak skončí.Mohu s radostí doporučit.
Napínavé čtení od začátku do konce.Moc se mi to líbilo,člověk to zhltne jako malinu,protože se nedá přestat.Opravdu doporučuji.