alexis818 komentáře u knih
Pěkná,napínavá kniha,kde se čtenář dozví i spoustu zajímavých vědeckých informací.
Příběhy s Alexem Crossem mám opravdu ráda a ani tento není vyjímkou.Skvělé,jako vždy.
Příjemné,odpočinkové čtení.Chvilkama to bylo odpočinkové až moc.Bavily mě tam prvky humoru,to bylo fajn.Ale jinak hezký příběh.
Lisu mám moc ráda,přečetla jsem dosud vše,co u nás vyšlo.Tahle nebyla špatná,ale taky ne nejlepší,přesto se hezky četla.
Krásný román,plný nových informací z málo známého prostředí a k tomu pěkný příběh.Další skvělá kniha od tohoto spisovatele.
Hezké,pohodové čtení.Mně se kniha moc líbila,hlavně příběh z minulosti.
Tak jo,přečteno za den a půl.Tvrdá realita u lidské bolesti duše.Na toto téma jsem ještě nikdy nic nečetla a tohle mě dost rozhodilo.Silná problematika,sebepoškozování,a co s tím.Sama někoho takového znám a je to opravdu složité.Doporučuji.
Nádherná kniha,napsaná zajímavým zbůsobem,který vás nutí číst dál a dál.Příběh plyne napínavě k překvapivému konci.Moc se mi to líbilo a s radostí doporučuji.
Docela dobrá krimi,ze zajímavého prostředí,ale jiné Falconerovy knihy jsou mnohem lepší.Jinak spokojenost.
Opravdu krásná kniha.Přečetla jsem ji i při její obsáhlosti velmi rychle a s velkou chutí.Pokračuji druhým dílem,doufám,že budu také spokojena.
Krásný příběh,moc hezky se to četlo a bylo to takové čtenářské pohlazení.Sladké,příjemné a moc potřebné po těch všech thrrilerech a válečných románech.Spokojenost.
Mně se to líbilo.Příběh řádně zamotaný,ale nakonec točlověk pochopil.Dost dobré psycho.
Kniha se mi moc líbila.Skvělý psychologický vrt do lidské duše.Děj byl velmi napínavý,plný zvratů a nenechal mě v klidu,dokud jsem nedočetla.Opravdu doporučuji.
Skvělá kniha,už jsem o Magdaleniných prádelnách četla,ale toto byl opravdu silný příběh.Ten nemůže nechat nikoho v klidu,zvlášt,když si uvědomíme,že tato zařízení byla zrušena az v roce 1996.moc pěkně a čtivě napsáno.
Ani pořádně nevím,co napsat.Tohle jako by nebyla Karin.No,ale co,nemůže být pořád stoprocentní.Bylo to zvláštní čtení,akce stíhala akci a přesto mi tonesedlo.Nevím,jak je to možné,byl to dobrý námět,ale něco mě děsně štvalo.Asi to byla ta příšerná Andy,nemluvná,nerozhodná.Tak příště to bude určitě lepší.
Moc hezký příběh.Krásně se prolíná minulost s přítomností a čtenář se v tom neztrácí.Výborné,mohu doporučit.
Slabý odvar Polámaných penenek.Vůbec jsem se nemohla začíst.první polovina byla utrpení.Vydržela jsem a druhá půlka plynula svižněji,konec se mi líbil.Dám šanci ještě třetí knize Obět.
Hezká kniha ,mám paní Janečkovou ráda.Přečetla jsem od ní vše,co napsala a i tato kniha stála za to.
Krásný příběh,i když trochu slabší,než dvě předchozí knihy,proto o hvězdičku méně.Jinak,krásně se to četlo a mochu doporučit.
Krásná kniha,četlo se samo.Příběh plný napětí,který lehce plynul,no,zkrátka skvělá Linková.