alexis818 komentáře u knih
Velmi pěkné pokračování.Skvele se čte,pobavíte se a užijete si velkého napětí.Moc se těším na další díl.
Tak tohle byl super díl,opět skvělé,napínavé čtení.Weaver prostě nezklame.
Skvělé.Pan spisovatel opět nezklamal,jdu na druhý díl.
Moc pěkná,kvalitní krimi.Prvni díl byl také pěkný,ale tento asi ještě lepší.,Těším se na další,brzy už vyjde.
Jeden z nejlepších thrilleru, které jsem četla. Na bezmála 600 stranách se odvíjí skvělé napsaný a hodně napínavý příběh, který vás nenechá vydechnout. Prostě super čtení.
Opět moc pěkná krimi. Čte se opravdu hezky. A máme otevřený konec, tak honem další díl.
Kniha se mi ohromné líbila. Neskutečně ctiva, prostě se nejde odtrhnout. Postavy sympatické a moc se těším na další díla této autorky.
Opět překvapivý ,napínavý příběh,který vás na konci pěkně vyvede z míry.Líbilo se a určitě si přečtu další knihy autorky.
Super a ještě jednou super. Keplerovky jsou čím dál lepší. Netrpělivě vyhlíží další díl.
Skvělé,stejně jako díl první.Napětí od začátku do konce a to rozuzlení bych tedy nečekala.Moc se těším nadalší díl.
Opět skvělá Linda. Její knihy nikdy nezklamou. Příběh velmi napínavý od začátku do konce.
Překrásná kniha,je v ní úplně vše,co takový román vyžaduje.Nádherný příběh,skvěle napsaný.Není co vytknout.Jen jedna chyba,mám málo hvězdiček.
Výborně, moc se mi to líbilo. Skvělé napsané a ten konec, ten mě dostal a i slzicka ukapla.
Moc krásný příběh,již čtvrtá dcera našla místo v životě,tentokrát v daleké Austrálii.Tento díl se mi asi zatím líbil nejvíc,ale oni jsou všechny krásné.Moc se těším na pátou sestru.
Překrásná kniha,příběh nádherný,styl psaní skvělý.Prostě to nemělo chybu,přečteno za dva dny,prostě nešlo přestat.Jedna z nejkrásnějších knih,které jsem kdy četla.
Super,další kniha od Lindy,která mě dostala.Skvělé prostředí,námět a úžasně napsané.Příběh,který ani jednu chvilku nenudil,byl gradující a ten konec.Prostě vynikající.
Krásný příběh.Četlo se hezky,vyprávění krásně plynulo,knihu mohu jen doporučit.
Zase od Marsons,zase nejlepší díl a budu se těšit na další díl.
Ach,ta vynikající spisovatelka mi ale dává
umí opravdu výborně udržet čtenáře v napětí a pak udeří.Jeste teď mi běhá mráz po zádech.