alexis818 alexis818 komentáře u knih

Zlý pes Zlý pes Alex Smith (p)

Velmi pěkné pokračování.Skvele se čte,pobavíte se a užijete si velkého napětí.Moc se těším na další díl.

07.10.2022 5 z 5

Žena mého života Žena mého života Tim Weaver

Tak tohle byl super díl,opět skvělé,napínavé čtení.Weaver prostě nezklame.

13.09.2022 5 z 5

Hodná a zlobivá holka Hodná a zlobivá holka Michael Robotham

Skvělé.Pan spisovatel opět nezklamal,jdu na druhý díl.

30.07.2022 5 z 5

Vražedný rozsudek Vražedný rozsudek Andreas Gruber

Moc pěkná,kvalitní krimi.Prvni díl byl také pěkný,ale tento asi ještě lepší.,Těším se na další,brzy už vyjde.

12.03.2022 5 z 5

Střepy Střepy Michael Robotham

Jeden z nejlepších thrilleru, které jsem četla. Na bezmála 600 stranách se odvíjí skvělé napsaný a hodně napínavý příběh, který vás nenechá vydechnout. Prostě super čtení.

02.12.2021 5 z 5

Klikatá cesta Klikatá cesta Brian Freeman

Opět moc pěkná krimi. Čte se opravdu hezky. A máme otevřený konec, tak honem další díl.

14.10.2021 5 z 5

Unesená Unesená T. R. Ragan (p)

Kniha se mi ohromné líbila. Neskutečně ctiva, prostě se nejde odtrhnout. Postavy sympatické a moc se těším na další díla této autorky.

17.05.2021 5 z 5

V temnotě V temnotě Cara Hunter

Opět překvapivý ,napínavý příběh,který vás na konci pěkně vyvede z míry.Líbilo se a určitě si přečtu další knihy autorky.

30.04.2021 5 z 5

Zrcadlový muž Zrcadlový muž Lars Kepler

Super a ještě jednou super. Keplerovky jsou čím dál lepší. Netrpělivě vyhlíží další díl.

20.04.2021 5 z 5

Dívka beze jména Dívka beze jména Lisa Regan

Skvělé,stejně jako díl první.Napětí od začátku do konce a to rozuzlení bych tedy nečekala.Moc se těším nadalší díl.

05.04.2021 5 z 5

Labyrint tajností Labyrint tajností Linda Castillo

Opět skvělá Linda. Její knihy nikdy nezklamou. Příběh velmi napínavý od začátku do konce.

28.03.2021 5 z 5

Skříň plná Diora Skříň plná Diora Natasha Lester

Překrásná kniha,je v ní úplně vše,co takový román vyžaduje.Nádherný příběh,skvěle napsaný.Není co vytknout.Jen jedna chyba,mám málo hvězdiček.

21.03.2021 5 z 5

Sama proti všem Sama proti všem Brian Freeman

Výborně, moc se mi to líbilo. Skvělé napsané a ten konec, ten mě dostal a i slzicka ukapla.

12.03.2021 5 z 5

Sestra s perlou Sestra s perlou Lucinda Riley

Moc krásný příběh,již čtvrtá dcera našla místo v životě,tentokrát v daleké Austrálii.Tento díl se mi asi zatím líbil nejvíc,ale oni jsou všechny krásné.Moc se těším na pátou sestru.

15.06.2020 5 z 5

Dopisy, které nikdo nečetl Dopisy, které nikdo nečetl Iona Grey

Překrásná kniha,příběh nádherný,styl psaní skvělý.Prostě to nemělo chybu,přečteno za dva dny,prostě nešlo přestat.Jedna z nejkrásnějších knih,které jsem kdy četla.

30.09.2018 5 z 5

Střípky ticha Střípky ticha Linda Castillo

Super,další kniha od Lindy,která mě dostala.Skvělé prostředí,námět a úžasně napsané.Příběh,který ani jednu chvilku nenudil,byl gradující a ten konec.Prostě vynikající.

09.09.2018 5 z 5

Ztracený dopis Ztracený dopis Jillian Cantor

Krásný příběh.Četlo se hezky,vyprávění krásně plynulo,knihu mohu jen doporučit.

26.08.2018 5 z 5

Budu ti nablízku Budu ti nablízku Michael Robotham

Moc pěkná kniha,autor opět nezklamal.

31.01.2024 5 z 5

Spletité lži Spletité lži Angela Marsons

Zase od Marsons,zase nejlepší díl a budu se těšit na další díl.

13.08.2023 5 z 5

Takový hněv Takový hněv Cara Hunter

Ach,ta vynikající spisovatelka mi ale dává
umí opravdu výborně udržet čtenáře v napětí a pak udeří.Jeste teď mi běhá mráz po zádech.

28.10.2022 5 z 5