alexis818 komentáře u knih
Další skvělé dílo pana Fitzka.Čtivé,napínavé,dostatečně šílené,no a ten závěr.To musíte číst.
Pan Vavřík mě opět naprosto nadchnul svým vyprávěním .Je to skutečně mistr pera,chytne vás a nepustí.Tento příběh mě dostal stejně tak ,jako dvě předchozí knihy.Skláním se před autorem za jeho umění vzít čtenáře do míst,kde vlastně vůbec nechce být a pěkně s ním zacloumat a hlavně nutí k zamyšlení se nad tím,co všechno si pro nás osud,nebo život,dokáže přichystat.Díky,pane Vavřík a hrozně moc se těším na vaše další knihy.
Další skvělé dílo,napínavé od začátku do konce.Je až s podivem,kde autor bere ty hrůzy,které tak bravurně popisuje.No,je to prostě jeden z nejlepších spisovatelů tohoto žánru.
Super.Skvělé čtení,jako vždy od Lindy.Ona prostě umí,vtáhne a nepustí.
Vynikající psychologický pohled na jeden špatný okamžik vživotě,který může rozhodit vše kolem vás.Moc se mi to líbilo.Doporučuji.
Krásný příběh,který se táhne přes důležité historické události první poloviny dvacátého století.Moc jsem si to užila,autor píše úžasně.Je to druhá kniha od pana Falconera a myslím,že jsem našla dalšího skvělého spisovatele.Jsem ráda,že napsal docela dost knih a tak mám z čeho vybírat.
Román,který nás obohatí o většinu věcí, které se staly v roce 1928 až do roku 1945.Je to geniální dílo.
Skvělá,krásná kniha.Mam moc ráda paní Jenoff,umí psát výborně.Tahle kniha je snad ze všech nejlepší.Strasna doba a to,co člověk vydrží, je neskutečně.Na hrůzy 2.sv.v.by se nikdy nemělo zapomenout a zda se,vzhledem k tomu,co se teď děje,že lidé asi zapomněli.
Velmi dobře.Mne se to moc líbilo,mělo to grafy,napětí od začátku do konce.Pro mě mile překvapeni..
Autor opravdu umí.Cetlo se velmi dobře i když s těžkým srdcem Toto téma nemůže nikoho nechat chladným,bylo mi z toho fakt těžko.
Moje oblíbené téma.Pribeh krásný,bylo tam vše,válka,láska,odvaha,strach...Kniha byla krásné napsaná.
Naprosto skvěle,nemám co kritizovat.Priznam se,že jsem měla trochu obavy začít číst tuto knihu,protože mám přečteno celou sérii Katovy dcery a ta byla nepřekonatelná.Jsem ráda,že si autor zachoval velmi vysokou látku a rozhodně nezklamal.Moc se těším na další díl.
No,velmi dobře.Je pravda,že tak polovinu knihy se nic moc neděje,ale druhá půle to dostatečně vyváží.Spisovatel píše velmi inteligentně,takže za mě ano.
Jednoznačně plný počet,to bylo naprosto skvěle.Pro mě zatím nejlepší díl z téhle série.Napinave od samého začátku a s překvapivým koncem.