alexis818 alexis818 komentáře u knih

Skryté karty Skryté karty Angela Marsons

Skvělá detektivka od skvělé Angel .Její knihy jsou jistotou a jsou pořád lepší.Tady jsem si i pobrečela.Super těším se na další.

26.01.2020 5 z 5

V troskách tornáda V troskách tornáda Linda Castillo

Úžasné,ostatně jako vždy.Tohle je prostě jistota ,že čtete kvalitní dílo.Miluji hlavní postavy a vždy se těším,až se s nimi zase setkám.Celá série je skvělá.

15.01.2020 5 z 5

Není cesty zpět Není cesty zpět Tim Weaver

Opět skvělé čtení,tak skvělé,že jsem musela číst dlouho do noci.Tim Weaver je opravdu úžasný spisovatel,kniha od něj se nedá odložit.Mám za sebou už čtvrtý díl,dám si přestávku a už se těším na díl pátý.Prostě super.

03.01.2020 5 z 5

Ztracený Ztracený Tim Weaver

Jako vždy,tedy již potřetí výborné čtení.Má to švih a jede to na plný pecky až do konce.Těším se na 4 díl.

04.10.2019 5 z 5

Návrat z pekla Návrat z pekla Jan Vavřík

Naprosto úžasná kniha.Téma holocaustu mě velmi zajímá a proto mám za sebou mnoho knih na toto téma.Musím napsat,že tohle dílo patří mezi ty nejlepší,které jsem četla.Příběh je napsán moc pěkně,čtivě a člověka fakt vezme za srdce.Děkuji autorovi za tuto knihu,měl by ji číst každý,aby se prostě na ty hrůzy nikdy nezapomnělo.

15.09.2019 5 z 5

Kolotoč strachu Kolotoč strachu Jan Vavřík

První setkání s panem Vavříkem a naprosté nadšení.Příběh velmi silný,plný emocí a moc pěkně napsaný.Doporučuji.

11.09.2019 5 z 5

Krvavé svatební šaty Krvavé svatební šaty Pierre Lemaitre

To prostě nejde dát méně než pět hvězd.Perfektní,super.Napětí od začátku do konce,skvěle přeloženo,no,musím jen doporučit.

10.08.2019 5 z 5

Pátá oběť Pátá oběť Jonathan Dylan Barker

Tak tohle byla bomba,skvělý.Ještě lepší než první díl.A ten konec,takhle to utnout v tom nejnapínavějším.Hlavně at je co nejdříve závěrečný díl.

13.07.2019 5 z 5

Hon na mrtvého Hon na mrtvého Tim Weaver

Tak to bylo super,moc se mi kniha líbila a objevila jsem tím pádem dalšího skvělého autora.Těším se na další setkání se sympatickým Davidem.

17.04.2019 5 z 5

Otec musí zemřít Otec musí zemřít Sandrone Dazieri

Velmi pěkné,opravdu až nevšední čtenářský zážitek.Vůbec nevadilo,že kniha čítá asi 570 stran,rychle se to četlo a moc se mi to líbilo.Ráda si přečtu i další díla tohoto autora,jestli budou.

29.03.2019 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Tak tohle bylo super.Měla jsem celou dobu husinu jak pralinky.Pět hvězdiček je málo.Bomba.

10.03.2019 5 z 5

Dívky beze jména Dívky beze jména Martha Hall Kelly

Výborně napsaná kniha,měla 500 stran a mně to ani nepřišlo.Opravdu dobře zpracované téma 2.sv.války a koncentračních táborů.Tři ženy,tři rozdílné životy,tři odlišné myšlenkové pochody.Jak je dobře,že žijeme právě ted a tady a nemusíme zažívat takovou hrůzu.

06.02.2019 5 z 5

Ztichlý dům Ztichlý dům Jenny Blackhurst

Moc pěkná kniha.Jako prvotina na výbornou,jen tak dál.

02.02.2019 5 z 5

Šelma Šelma Andrew Mayne

Tohle není špatná kniha,ale asi jsem čekala o něco víc.Přesto je zajímavá,hlavní hrdina,vědec,se mi líbil,bylo tam hodně zajímavých informací a příběh gradoval.Jen tam chybělo trochu víc vysvětlujících věcí k pachateli.Za mě tři hvězdy a ta čtvrtá za překrásnou obálku.

29.12.2018 4 z 5

Písařka ze Sieny Písařka ze Sieny Melodie Rose Winawer

Krásná kniha,naprosto mě příběh pohltil.Přesto,že stránek bylo dost,tak mi bylo líto,že už je konec.Autorka píše moc hezky,vůbec jsem se neztrácela v textu ani v postavách.Prostě nádhera.

01.05.2018 5 z 5

Irská kráska Irská kráska Ann Moore

Prostě nádhera.Procítěně napsáno.Krásný i když krutý příběh z kruté doby Irska.Škoda,že od autorky jsem neobjevila žádnou jinou knihu,protože píše opravdu moc pěkně,čtivě.Opravdu doporučuji k přečtení.

20.01.2018 5 z 5

Dívka, která se dotkla nebe Dívka, která se dotkla nebe Luca Di Fulvio

Tento román se mi moc líbil,napínavý,propracovaný děj.Spokojenost.

14.02.2016 5 z 5

Všechny květy Paříže Všechny květy Paříže Sarah Jio

Krásný příběh.

04.04.2024 5 z 5

Tiché hlasy Tiché hlasy Patricia Gibney

Čte se samo.Uz se těším na další díl.

31.03.2024 5 z 5

Zmiz Zmiz Mary Burton