alexis818 komentáře u knih
Neskutečné. Jak tohle vše dokáže člověk člověku udělat.Hluboce se skláním před těmi,kteří dokázali tohle vše přežít.Ženy,které ještě k tomu porodily dítě v té hrůze.Hold všem,kteří přežili a samozřejmě těm,kteří přežít nesměli.
Příběh moc hezký,vlastně oba,jak ten z minulosti,tak ze současnosti.Mám jen výtku k překladu.Byl takový kostrbatý a jakýsi primitivní a to zajisté zážitek z knihy dost snižuje.
Ani pořádně nevím,co napsat.Tohle jako by nebyla Karin.No,ale co,nemůže být pořád stoprocentní.Bylo to zvláštní čtení,akce stíhala akci a přesto mi tonesedlo.Nevím,jak je to možné,byl to dobrý námět,ale něco mě děsně štvalo.Asi to byla ta příšerná Andy,nemluvná,nerozhodná.Tak příště to bude určitě lepší.
Jednoznačně jedna z nejkrásnějších knih,co jsme kdy četla.Silný příběh,nezapomenutelný.Jsem obohacena o spoustu informací o průběhu 2.sv.války v severních zemích,o lidech v neutrálním Švédsku,kterým na záda dýchá hrůza války.Moc se mi líbily bílí vlci a krkavec.Chválím též krásnou obálku.Prostě top.
Krásné čtení.Kdo má rád temný středověk,tak si užije.Mně se kniha moc líbila,byla čtivá,napínavá.Ojednu hvězdu dávám méně,protože konec mi připadal moc uspěchaný a hodně nepravděpodobný.
Tohle není špatná kniha,ale asi jsem čekala o něco víc.Přesto je zajímavá,hlavní hrdina,vědec,se mi líbil,bylo tam hodně zajímavých informací a příběh gradoval.Jen tam chybělo trochu víc vysvětlujících věcí k pachateli.Za mě tři hvězdy a ta čtvrtá za překrásnou obálku.
Tak tohle byl tak silný příběh,že ho budu mít hodně dlouho v hlavě.Přidáme-li ktomu ještě ,že je to napsané opravdu čtivě,není naprosto co vytknout.Kdyby to šlo,dám šest hvězd.Dočetla jsem v slzách.
Hezká kniha,mám tohoto spisovatele ráda.Takže další příběh z lékařského prostředí.který mohujen doporučit.
Krásný,sladkobolný příběh.Pan Sparks má nádherný slovník,prostě tento styl opravdu umí.
Četlo se to hezky,ale nijak mě to nanadchlo.Spisovatelka je mladá a věřím ,že ještě vybrousí svůj styl.Každopádně si nenechám ujít její další díla.
Krásný,dojemný příběh.Příjemná atmosféra Korsiky,zajímavé období z minulosti.Jako prvotina autorky víc,než dobré.
Opět krásný,čtivý zážitek.Zajímavé prostředí jako vždy a strhující vyprávění.
Moc hezký příběh.Krásně se prolíná minulost s přítomností a čtenář se v tom neztrácí.Výborné,mohu doporučit.
Slabý odvar Polámaných penenek.Vůbec jsem se nemohla začíst.první polovina byla utrpení.Vydržela jsem a druhá půlka plynula svižněji,konec se mi líbil.Dám šanci ještě třetí knize Obět.
Krása.Bytostně nemám ráda cirkusy,ale tady mi to prostředí nevadilo.Čtivý,silný příběh a krásný dojemný konec.
Hezké ,jako předchozí díly.Nejsou hluchá místa,napínavé od začátku do konce.Těším se na další díl.
Velmi pěkná kniha.Od začátku napínavá,akční a zajímavá.
Tak tato kniha byla pro mě velké zklamání.Námět výborný,ale napsáno nepřehledně,roztříštěně a prostě se mi to nelíbilo.Dvě hvězdy jen za snahu.
Tahle kniha mě naprosto dostala.Úžasný příběh,krásný styl psaní.Autorka je geniální,napsat tak zamotaný příběh srozumitelně a tak nějak samozřejmě,aby se čtenář v ději neztratil,tak to zaslouží obrovskou poklonu.Jedna z nejkrásnějších knih,co jsem kdy četla.