Alexxxka Alexxxka komentáře u knih

Než jsme byly tvoje Než jsme byly tvoje Lisa Wingate

Moc hezky vystavěný příběh, smutný a otřesný když člověk vezme v podtaz, že se takovéhle věci opravdu děly :-(. Ale že je to světový bestseller a je tam tolik chyb.... Tak to je ostuda.

05.03.2020 4 z 5

Nesnesitelná lehkost Nesnesitelná lehkost Portia De Rossi

Nebýt letošní výzvy, kdoví jak dlouho by mi kniha ještě stala bez povšimnutí v knihovně. Neměla jsem žádné očekávání a kniha mě mile překvapila a odzbrojila stylem, kterym je napsaná. Bez servítek, s velikou upřímností. Akorát jsem měla u čtení často pocit hladu.

26.02.2020 4 z 5

Manželka mezi námi Manželka mezi námi Sarah Pekkanen

Hodně čtivá knížka, ale k těm top jí nezařadím. Na konci první části přišel zvrat, který mě trošku zmátl, pak už to ale bylo dobré - i když hodně nepravděpodobné. Ale za přečtení to stálo :-)

20.02.2020 3 z 5

Čas zapomnění Čas zapomnění Sharon Guskin

Nejdříve jsem se nemohla začíst, každopádně jsem ráda, že jsem jí přečetla. Zajímavé neotřelé téma, nechtěla bych se ocitnout v kůži Janie a Denise.

13.02.2020 4 z 5

Pekařova dcera Pekařova dcera Sarah McCoy

Tak tohle byl můj šálek kávy :-) Střídání současnosti, minulosti, do toho dopisy, hezky vykreslené postavy, uvěřitelný příběh. Ano, i mě se příběh Elsie líbil o něco víc - ale to bude tím, že téma války je prostě silnější. Rozhodně příběh Reby má taky něco do sebe.

24.01.2020 5 z 5

Vlk samotář Vlk samotář Jodi Picoult

Srdcová záležitost

21.01.2020 5 z 5

Trhlina Trhlina Jozef Karika

Mám ráda, když ve mě knížka vyvolá pocity... A u Trhliny jich bylo! Zatajený dech, úzkost... Pěkně mi to šrotovalo v hlavě... Moc se mi to líbilo, myslím že na knihu jen tak nezapomenu.

21.01.2020 5 z 5

Zamilovaná hypnotizérka Zamilovaná hypnotizérka Liane Moriarty

Knížka se mi líbila moc :-) Tuto spisovatelku mám ráda a bylo to pro mě moc příjemné čtení.

19.01.2020 4 z 5

Nejlepší pro všechny Nejlepší pro všechny Petra Soukupová

Moc povedená knížka. Rodinné vztahy nikdy nejsou jednoduché a těžko říct, co je pro druhého nejlepší. Hezky napsané, stojí za přečtení.

27.10.2019 4 z 5

Chlapec na dřevěné bedně Chlapec na dřevěné bedně Leon Leyson

Mám ráda knihy s touto tematikou. Napsané moc hezky, na konci ukápla i slzička. Přečteno za pár hodin. Rozhodně stojí za to si tento příběh přečíst.

01.10.2019 5 z 5

Mama milovala Gabčíka Mama milovala Gabčíka Veronika Homolová Tóthová

Uf! Úžasná kniha - inspirovaná skutečnými událostmi plná emocí.... Naděje, láska, utrpení, statečnost, odvaha postavit se zlu, zlyhani, boj za lepší svět... Rozhodně stojí za přečtení a děkuji autorce, že to podala takhle srozumitelně.

01.10.2019 5 z 5

Sociopat odvedle Sociopat odvedle Martha Stout

Hodně zajímavá knížka, navíc napsaná velice čtivě a srozumitelně.

27.09.2019 5 z 5

Kniha ztracených věcí Kniha ztracených věcí John Connolly

Hodně zajímavá knížka. Nic podobného jsem zatím nečetla. Rozhodně to není knížka pro děti. Já jsem ale spokojená, bylo to poutavé, občas vtipné, taky někde nechutné, temnější, hororové... Prostě mix - ale povedený :-)

17.09.2019 4 z 5

Nekonečný příběh Nekonečný příběh Michael Ende

Pohlazení pro duši.... Moc se mi to líbilo! Nekonečný příběh miluju. Jak film tak aj kniha super.

10.09.2019 4 z 5

Ztracen v džungli Ztracen v džungli Yossi Ghinsberg

Skvělá kniha, strhující příběh... Strašně jsem mu fandila!

28.08.2019 4 z 5

Půlnoční slunce Půlnoční slunce Jo Nesbø

Toto se mi četlo samo. Zhltla jsem knížku během pár hodin. Příjemná oddechovka :-)

22.08.2019 4 z 5

Krev na sněhu Krev na sněhu Jo Nesbø

Četlo se to dobře.... Jen jsem nepochopila konec :-D

20.08.2019 3 z 5

Dům Dům Simon Lelic

Takový průměr. Duchařina to podle mne vůbec není, první část se mi celkem táhla. Jako celek to není úplně nejhorší.

20.08.2019 3 z 5

Zapomeňte, že jste měli dceru Zapomeňte, že jste měli dceru Sandra Gregory

Moc zajímavá knížka. Rozhodně stojí za přečtení a snad lidem poslouží jako vykřičník...

13.06.2019 4 z 5

Memento Memento Radek John

Ty blaho!!! Slušná jízda. Ze začátku jsem měla trošku potíž se stylem psaní, pak jsem si ale zvykla. Dostalo mě jak to gradovalo, ke konci jsem se chytala za hlavu, že to už je fakt psycho. Některé pasáže nechutné ale asi to tak je. Nedokážu si takový život představit. Bohužel si lidé myslí, že všechno mají pod kontrolou a přitom se řítí do pekla... Rozhodně doporučuji

31.05.2019 4 z 5