AllyP komentáře u knih
Kniha Ready player one se poslouchala velmi příjemně. Takový hezký příběh z blízké budoucnosti s nádechem minulosti. I když jsem příznivcem počítačových her nikdy nebyla, najednou jsem měla pocit, že jsem sama vtažena do hry ... nechybělo napětí, humor a občas i nějaká ta nadsázka. Nemůžu dát nic jiného, než pět hvězdiček.... a jít si zahrát nějakou tu hru....
Pěkné. Seděl mi styl vyprávění i popis míst, ve kterém se příběh odehrává.
Pro mě to jsou místa hodně osobní a známá, možná i proto mě příběh Sisi hodně zaujal... v hlavě ji budu mít ještě nějakou dobu.
Úžasná knížka, můj první King, ale určitě ne poslední. Některé pasáže byly sice méně zajímavé a popisy zbytečně dlouhé, ale jinak jsem se občas přistihla, jak prožívám příhody s hlavními hrdiny. Nepovažuji To za klasicky horor, neboť jsou v ní i hlubší myšlenky, ale o to víc na mě ta kniha udělala dojem.
Naprosto úžasna knížka s prvky tajemna, která mě úplně pohltila. Myslím, že to není poslední knížka, kterou jsem od pana Murakamiho četla. Určitě doporučuji.
Knihu jsem dostala jako dárek od dcery, takže jsem neměla vůbec tušení o čem kniha pojednává. O to víc jsem byla mile překvapena a nakonec jsem Daisy Jones and The Six dočetla jedním dechem. Vůbec mi nevadilo, že je psána formou rozhovorů a vlastně bylo hezké vrátit se časem do doby rockových hvězd, mládí, rebelství a nespoutaného života. Byla to prostě jízda...
Krásné .... i když smutné zároveň. Nedokázala jsem se od knížky odtrhnout. Napsané s citem a s hlubší myšlenkou.
Ze začátku jsem se nemohla do knihy začíst, ale postupně, jak se příběh rozvíjel a napětí nabývalo na síle, jsem se nemohla od knihy odtrhnout. Poslední třetina knihy byla už jedna velká jízda. Pavel Renčín psát umí a dobře, přesvědčilo mě to už u Vězněné a určitě to nejsou poslední knihy, které jsem od něj četla.
Krátký příběh jedné "zvláštní" rodiny, která má svá tajemství. Kolik takových rodin může skrytě žít kolem nás a proč je to tak šokujíci ? Určitě stojí za to, si tuto knížku přečíst. Vzbuzuje emoce a zamyšlení.....
Moje první setkání se spisovatelem Vianem. Fantazie a absurdita povídek mě ale nakonec pohltily tak, že jsem byla zvědavá, co bude následovat dal... a musím říct, že jsem se nakonec docela dobře bavila.
Knížku jsem poslouchala jedním dechem.... hodně ze života a k zamyšlení. Opravdu hezké čtení
Směs vtipu, napětí a hororu, takové lehce bláznive, ale příjemné čtení.