aluskacz aluskacz komentáře u knih

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Ze začátku jsem byla k Harrymu Potterovi nedůvěřivá, ale kamarádka mě přesvědčila, abych to zkusila přečíst. A úplně jsem si ságu o HP zamilovala. Můžu ji číst stále dokola. Vždy najdu něco, co mi předtím uniklo. Děkuji J.K.Rowlingové že tuhle kouzelnou sérii napsala. :-)

21.10.2013 5 z 5

Bajky barda Beedleho Bajky barda Beedleho J. K. Rowling (p)

Přečteno za jeden večer. Krásné kraťoučké pohádky ale mohlo jich být víc, Brumbálovi komentáře mě nijak nevadily, ba naopak, uvítala jsem je. Až budu mít děti, určitě jim je budu předčítat :-)

Malá ručka Malá ručka Susan Hill

Knížečka je opravdu velmi útlá. Přečetla jsem za jednu noční. Líbilo se mi téma, děj. Konec nebyl nečekaný, byl ale dobrý a mohl být více propracovaný. Na to jak jsem byla celou knížku napjatá, tak mě trošku poslední dvě tři kapitoly nudily a to mě celkem mrzí.

21.10.2013 3 z 5

Jantarová komnata Jantarová komnata Steve Berry

Kniha se mi líbila moc. Děj, napětí.. Četla se skvěle oproti Templářskému dědictví, které jsem nedočetla a to u mě není zvykem.

21.10.2013 4 z 5

Smrtelná infekce Smrtelná infekce Michael Palmer

Přečetla jsem jedním dechem. Časem ji určitě přečtu znovu. :-)

Broučci Broučci Jan Karafiát

Miluju tuhle knížku. Přečetla jsem ji snad desetkrát. Je krásná, nikdy mě neomrzí. Líbí se mi broučci, jejich život, radosti.. I když knížka skončí smutně tak i přesto zůstává jednou z mých nejoblíbenějších pohádkových knížek.

Invaze z galaxie Invaze z galaxie Robin Cook

Robin Cook je autor, kterého jsem četla nejvíc na zdravce, jako téměř každá z mých spolužaček. Přečetla a "zhltala" jsem od něj spoustu knih avšak tahle Invaze z galaxie byla podle mě ta nejhorší. Četla se těžko a trvalo hodně dlouho než jsem se jí prokousala a to mi sci-fi nevadí. Nicméně i přes to, jsem ji dočetla do konce.

21.10.2013 1 z 5