Amifa komentáře u knih
Kniha mě velmi mile překvapila, vtipným a zajímavým způsobem podané informace
Trochu jsem se s knihou "prala" pribeh pekny, jen Sedmilharky a Manzelovo tajemstvi se mi cetli lepe.
Celá série mě bavila, i tato kniha z pohledu Hardina a ostatních postav z předešlých knih.
Tento prvni dil jsme bohuzelcetli az po druhem dilu. Druhy se nam asi libil vice, zde bylo vice bojovani a dcera se chvilemi bala. Ale zase jsme si srovnali a ucelili pribeh. Vtipna dobrodruzna a hlavne originalni kniha :-)
Vtipne, napinave, nekdy trochu slozitejsi na pochopeni (pro deti). Nektere vtipy take pochopi jen dospeli (napr. Rozdeleni Ceskoslovenska) ale ja jsem se bavila.
Četla jsem e-knihu, tak doufam ze to byla kompletni verze. Konec mi prisel takovy useknuty. Ale jinak velmi ctivy pribeh, psany mnohdy drsne, ale bohuzel to tak asi opravdu bylo.
Hezké čtivé příběhy s poučením a krásnými ilustracemi.
Tuto knihu jsem četla poptve asi v 15 letech, a chytla mě natolik, že jsen se o mikroorganismy začala zajímat a nakonec vystudovala mikrobiologii :-) Je psaná tak, že jí čtete jedním dechem a celou dobu, alespon mě, při jejím čtení leze mráz po zádech.
Medovníček pomáhá lesním zvířátkům, kniha ukazuje dětem, že i ony by měly pomáhat zvířátkům a jak se chovat v přírodě
Další z knih o pokusech - zajímavá, přehledná, jednoduše vysvětlené.
Super, jednoduché pokusy, které lehce vysvětlí danou problematiku.
Pěkná kniha, pokusy poučné a jednoduché.
Pěkné, jednoduché poučné. Využiji i v hodinách fyziky.