anais komentáře u knih
Odloženo, nedočteno. Pořád jsem čekala, kdy se začne něco dít a nic.
Kdybych mohla, přidám ještě dalších 5 hvězdiček. Kniha byla úžasná, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Neustálé zvraty a napětí mě dostaly do pozice, kdy jsem nemohla v klidu zavřít knihu a jít pracovat. Úžasné!
Jedním slovem nuda, ani jsem to nedočetla. Po pár povídkách odloženo.
Nuda, nějak jsem se nemohla začíst a stále mi chyběl děj.
Tolik jsem si od ní slibovala a nakonec z toho vylezlo něco jako další odstín šedi.
Kniha se mi líbila, až na to, že mně vadila spousta chyb nebo překlepů a někdy až příliš kostrbaté věty, které jsem musela číst několikrát, abych se vyznala v tom, co tím vůbec chtěla autorka povědět. Jinak příběh byl určitě zajímavý od začátku do konce. Knihu jsem přečetla jedním dechem za jeden den.
Neskutečná blbost opěvující Havla. Samý překlep, samá chyba. Jedním slovem nuda.
Nechápu, jak může někdo takovou e-mailovou blbost vychvalovat až do nebes.
Jedna hvězda za snahu něco napsat. Jinak je to jako školní referát a ne moc povedený.
Moc jsem se na knihu těšila. Potom, co jsem přečetla Prvoka, doufala jsem, že to bude stejně zábavné. Bohužel, zklamání a nuda. Bylo to takové obyčejné tlachání ženských u kafe.
Zajímavý příběh, jen mě trochu rušily některé předetailované pasáže
celkem mě vyděsilo, když jsem se našla téměř ve všech patnácti bodech příliš milujících žen :-)
Kniha se mi celkem líbila až na ty vsuvky kolem komisaře, příliš mnoho bláta o ničem a ruší to celý děj příběhu.