andream andream komentáře u knih

Past Past Magda Váňová

Zajímavé..., čte semoc dobře...ke koncimi spadla brada, to jsme nečekala,ikdyžjsm pořád během čtení přemýšlela koho ta past skřípně taktohle řešení mě teda nenapadlo,úplný konec byl trošku už i na mě moc,ale celkově se mi kniha líbila a nějaký ten den oní budu ještě přemýšlet, stopu zanechala -))

31.10.2013 5 z 5

Duhový most Duhový most Táňa Keleová-Vasilková

Za mě docela depresivní knížka s pěkně protivnou hlavní hrdinkou, ale čte se dobře a rychle a jako oddychovku můžu doporučit.

10.10.2013 4 z 5

Láska je jen slovo Láska je jen slovo Johannes Mario Simmel

Moc hezká kniha, chvílema hodně rozvláčná ale četla se mi moc dobře a konec jsem zhltla tak že se nedalo odejít...určitě stojí za přečtení, doporučuji.

14.07.2013 5 z 5

Vyhnání Gerty Schnirch Vyhnání Gerty Schnirch Kateřina Tučková

Výborná kniha, všem doporučuju přečíst. Čte se moc pěkně od začátku až do konce.

20.03.2013 5 z 5

Božidara Božidara Veronika Hájek Hurdová

Poslouchala jsem jako audioknihu, pani Zawadska namluvila knihu moc pekne, doporucuji

12.04.2023 4 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Velice ctivé , začátek trosku pomalejší ale konec to je ficak, musela jsem dočíst v noci místo spánku i když jsemse trochu bála.... doporučuji

10.04.2020 5 z 5

Příliš tenkej led Příliš tenkej led Zdenka Hamerová

Za mě spíš románek než detektivka, ale číst se to dalo a docela mě to i bavilo. Taková nenáročná jednohubka. Za přečtení myslím stojí.

02.03.2020 2 z 5

Zlatá klec Zlatá klec Camilla Läckberg

Četla jsem jedním dechem! Za mě tedy spis román než thriller, ale vybornej!

12.05.2019 5 z 5

Panda v nesnázích Panda v nesnázích Markéta Lukášková

Čte se dobře, až na ten nesmyslně zamotaný a uspechany konec super knížka

10.05.2019 3 z 5

Co je tvoje, je i moje Co je tvoje, je i moje Tess Stimson

Za me super oddychovka

07.05.2018 4 z 5

Pozlátko Pozlátko Táňa Keleová-Vasilková

Jako oddechovku ba dovoleniu muzu doporucit, cte se dobre, trosku predvidatelna ale za precteni myslim stoji.

05.04.2016 4 z 5

Podnikání z pláže Podnikání z pláže Stanislava Stiborová - Mrázková

Kniha je poučná, zajímavá, čte se sama. Velice inspirativní a určitě stojí za přečtení. A po čtení do akce !!

15.08.2015 5 z 5

Jack Russell teriér Jack Russell teriér Veronika Zahořová

Pěkné fotografie, na seznámení s tímto plemenem dostatek informací, určitě doporučuji přečíst před pořízením pejska.

21.04.2015 5 z 5

Kdo tě zná Kdo tě zná Mary Higgins Clark

Za mě půměrná detektivka, ke konci předvídatelná , vadila mi absence charakterů postav, nicméně četla se dobře a jako nenáročnou četbu můžu doporučit.

24.03.2015 4 z 5

Manžel, který štěká, taky kouše Manžel, který štěká, taky kouše Alena Jakoubková

Nedočetla jsem, nějka nebyl důvod...plytké, absolutně mimo realitu a pro mě dost hodně nudné, za mě nedoporučuji

29.12.2014

Taťána a Alexandr Taťána a Alexandr Paullina Simons

Neskutečně čtivé, napínavé, jednoznačně doporučuji všem.

06.04.2014 5 z 5

Můj život po životě Můj život po životě Michal Viewegh

Četla se mi dobře, povrchní je, to je pravda, taky jsem myslela že půjdeme trošku víc "na kost". Ale líbila se mi a s klidným svědomím doporučuji přečíst.

10.12.2013 5 z 5

Tajemství porodní báby Tajemství porodní báby Sabine Ebert

Kdo má rád historické romány, určitě doporučuji. Čte se jedním dechem...

15.07.2013 5 z 5

Nebezpečná láska Nebezpečná láska Kateřina Petrusová

Úžasně čtivá knížka, strhující děj, prostě čte s ejdním dechem, určitě stojí za přečtení -))

01.07.2013 5 z 5

Osudová láska Osudová láska Erich Segal

Na mě trosku červená knihovna s předvídatelným dějem . Čte se to ale dobre, kniha je tenká takže jako oddychovku mužů doporucit

11.03.2024 3 z 5