andream komentáře u knih
Zajímavé..., čte semoc dobře...ke koncimi spadla brada, to jsme nečekala,ikdyžjsm pořád během čtení přemýšlela koho ta past skřípně taktohle řešení mě teda nenapadlo,úplný konec byl trošku už i na mě moc,ale celkově se mi kniha líbila a nějaký ten den oní budu ještě přemýšlet, stopu zanechala -))
Za mě docela depresivní knížka s pěkně protivnou hlavní hrdinkou, ale čte se dobře a rychle a jako oddychovku můžu doporučit.
Moc hezká kniha, chvílema hodně rozvláčná ale četla se mi moc dobře a konec jsem zhltla tak že se nedalo odejít...určitě stojí za přečtení, doporučuji.
Výborná kniha, všem doporučuju přečíst. Čte se moc pěkně od začátku až do konce.
Poslouchala jsem jako audioknihu, pani Zawadska namluvila knihu moc pekne, doporucuji
Velice ctivé , začátek trosku pomalejší ale konec to je ficak, musela jsem dočíst v noci místo spánku i když jsemse trochu bála.... doporučuji
Za mě spíš románek než detektivka, ale číst se to dalo a docela mě to i bavilo. Taková nenáročná jednohubka. Za přečtení myslím stojí.
Četla jsem jedním dechem! Za mě tedy spis román než thriller, ale vybornej!
Čte se dobře, až na ten nesmyslně zamotaný a uspechany konec super knížka
Jako oddechovku ba dovoleniu muzu doporucit, cte se dobre, trosku predvidatelna ale za precteni myslim stoji.
Kniha je poučná, zajímavá, čte se sama. Velice inspirativní a určitě stojí za přečtení. A po čtení do akce !!
Pěkné fotografie, na seznámení s tímto plemenem dostatek informací, určitě doporučuji přečíst před pořízením pejska.
Za mě půměrná detektivka, ke konci předvídatelná , vadila mi absence charakterů postav, nicméně četla se dobře a jako nenáročnou četbu můžu doporučit.
Nedočetla jsem, nějka nebyl důvod...plytké, absolutně mimo realitu a pro mě dost hodně nudné, za mě nedoporučuji
Neskutečně čtivé, napínavé, jednoznačně doporučuji všem.
Četla se mi dobře, povrchní je, to je pravda, taky jsem myslela že půjdeme trošku víc "na kost". Ale líbila se mi a s klidným svědomím doporučuji přečíst.
Kdo má rád historické romány, určitě doporučuji. Čte se jedním dechem...
Úžasně čtivá knížka, strhující děj, prostě čte s ejdním dechem, určitě stojí za přečtení -))
Na mě trosku červená knihovna s předvídatelným dějem . Čte se to ale dobre, kniha je tenká takže jako oddychovku mužů doporucit