Andrée

Bohužel tohle pro mne bylo utrpením.
Možná tomu ještě v budoucnu dám šanci, ale teď hodnotím (ač s těžkým srdcem) pouze jednou hvězdou.

Vážení, chraňte si krčky, krvelační upíři se blíží!
Buffy je moje jediná oblíbená ženská hrdinka. Jó, vždyť i hrabě Drákula se před ní třese!
Na seriálu Buffy jsem vyrůstala, takže když jsem narazila na tuhle knihu, byla to prostě povinnost si ji přečíst.
Tady jsem se tedy dozvěděla, že kniha je psaná podle filmu (zatím nezhlédnuto - dávám si na svůj bucket list), nicméně můžu jen doporučit.
Je to taková jednohubka, příběh je čtivý, má rychlý spád. Moc se mi to líbilo, trocha nostalgie a zavzpomínání si na oblíbenou hrdinku bojující se zlem... No, po tom přeci toužila každá dívka, no ne?
Doporučuji všem přemožitelkám a fanouškům, nudit se nebudete.

Knihu jsem četla kdysi dávno a pamatuji si, že jsem z toho měla opravdu hodně divný pocit. Sbírka příběhů o záhadných mimozemských bytostech, které si jen tak přiletí a zase si odletí. No, pokud budete mít štěstí, můžete se na oplátku proletět vy, ale řekla bych, že není o co stát.
Každopádně, kdo se neubírá pouhou prostou myšlenkou, že vládneme Vesmíru a jeho širokému okolí, určitě stojí za přečtení. Za mě zajímavé čtení.
Do kosmu! :)

Sometimes when i close my eyes... I can't see. A z nějakého důvodu se mi tohle při čtení tohoto díla stávalo poměrně často. Musím uznat, že ze začátku mě příběh Lea bavil, o to horší potom bylo sledovat jeho úpadek. To vše kvůli ženské, vážně?!

Kde se vzalo kolo na radnici? A jak to vlastně bylo s brněnským drakem tam.. no tam pod tím kopcem u Slatiny? Takže jsme skoro sousedi. :)
Brněnské pověsti se mi opravdu moc líbily. :)

Opravdu jsem si přála, aby už byl konec. Zejména po poslední povídce mne sužuje pocit, že po tomhle čtenářském zážitku mám fóbii z mobilních toalet. Děkuji pane Kingu. :)

Knihu jsem celou nedočetla, proto nemůžu hodnotit, ale po pár příbězích jsem se rozhodla dále ve čtení nepokračovat. Je pouze na Vás, zda tomu budete věřit. Mám ráda tajemno a vše kolem něj. Rozhodně v TO věřím, ale kniha mi přišla dost labilní.

Tak trochu jsem ve výběru knihy sáhla vedle, ale ze začátku mi to přišlo jako příjemné oddychové čtení, ke konci už jako ztráta času.