andrejci andrejci komentáře u knih

Tisíc kousků tebe Tisíc kousků tebe Claudia Gray (p)

Tradičně nenapíšu, že jsem čekala něco jiného. To bylo naprosto super.Cestování mezi dimenzemi bylo super a je to skvělý nápad. Postavy jsou prostě sympatické a hned si je zamilujete. A ten konec. Vůbec jsme ho nečekala. Opravdu mě dostal. Jedine co mi vadilo byly ty fyzické názvy byla jsme v nich opravdu zmatená, ale vůbec mi to nevadilo.Musím si okamžitě přečíst další díl.

28.10.2018 5 z 5

V pasti V pasti Lenka Dostálová

Na to, že české autory nemám moc ráda se mi líbilo. A hodně. Layla je mi sympatická. Nápad je dobrý. Čte se to rychle a je to zábavné. Můžu jenom doporučit.

11.10.2018 5 z 5

Temný duet Temný duet Victoria Schwab

Bylo to skvělé pokračování. Setkání Kate a Augusta se povedlo. Ten konec i když to nebyl klasický happy end se mi líbil. Já bych ho neměnila. Dokonale tam zapadl. Druhý díl se mi líbil víc jak první.

07.10.2018 5 z 5

Led nebo oheň Led nebo oheň Sara Raasch

Popravdě nevím co napsat. Nepřišlo mi to tak hrozné jak všichni psali. Ale zase to byla nuda. Samá politika a Meria mi nebyla v tohle díle 2x sympatická. První byl teda lepší. Jinak ten konec se mi líbil.Akorát jsem se někdy hodně ztrácela v postavách i ději. Dala bych 3,5 hvězdičky ale to nejde. Obálka si určitě zaslouží aspoň 0,5 hvězdičky takže vyřešeno.

16.09.2018 4 z 5

Mechanická princezna Mechanická princezna Cassandra Clare (p)

Podle mě to byl nejlepší díl série. Ten konec mě dohnal k slzám což se mi ještě nestalo. Spisovatelka je prostě úžasná. Takže pokud ještě váháte tak přestaňte a vrhněte se na to.

19.08.2018 5 z 5

Mechanický princ Mechanický princ Cassandra Clare (p)

Já vlastně nevim co k tomu napsat. Je to bobma. Sice mi chvilku trvalo než jsme se začetla ale jakmile se to stalo nemohli mě od knížky odtrhnout. Will mě prostě několikrát dostal a ke konci knížky jsme kvůli němu několikrát umírala smíchy.

16.08.2018 5 z 5

Ohnivá krev Ohnivá krev Elly Blake

Kniha se mi líbila. Čekala jsem od 2. dílu něco jiného a vůbec jsem nebyla zklamaná. Nejraději bych se hned vrhla na 3.díl.

03.08.2018 5 z 5

Mechanický anděl Mechanický anděl Cassandra Clare (p)

No prostě bomba. Will mi hrozně chováním připomínal Jace. Jinak je blbý že jsme si jako první přečetla Nástroje smrti takže částečně vím jak to skončí.

31.07.2018 5 z 5

Královna Tearlingu Královna Tearlingu Erika Johansen

Kniha se líbila hned z několika důvodu. Jedním z mála bylo že Kelsea věděla že je princezna a nezjistila to až v průběhu knížky. Co mi vadilo bylo že tam nebyl vysvětlen ten Přechod. To bylo celkem matoucí takže dávám 4,5 hvězdičky.

23.07.2018 5 z 5

Paní půlnoci Paní půlnoci Cassandra Clare (p)

No prostě super. Ráda jsme se vrátila do světa nefilim. Deka bomba. Konec ještě větší bomba.

18.07.2018 5 z 5

Ledová krev Ledová krev Elly Blake

Co k tomu dodat, prostě BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10.07.2018 5 z 5

Královská hraničářka Královská hraničářka John Flanagan

Kniha se mi líbila akorát mi tam chybělo Willovo vtipkování. Opět se mi potvrdilo ,že to je úžasné série a na 100% si ji přečtu určitě ještě jednou.

02.07.2018 5 z 5

Císař Nihon-džinu Císař Nihon-džinu John Flanagan

Tenhle díl byl podle mě trochu slabší ,ale i tak byl super.

28.06.2018 5 z 5

Halt v nebezpečí Halt v nebezpečí John Flanagan

Tenhle díl patří k nejlepším a nejvtipnějších dílům v této sérii. Jednoduše řečeno bomba

23.06.2018 5 z 5

Králové Clonmelu Králové Clonmelu John Flanagan

Začátek dílů mě moc nebavila,ale těch posledních 150 stránek jsem nemohla přestat číst.

21.06.2018 4 z 5

Obléhání Macindawu Obléhání Macindawu John Flanagan

Nemůžu si pomoct ale u tohohle sílu mi chyběl Halt.Jinak zase super

17.06.2018 4 z 5

Čaroděj na severu Čaroděj na severu John Flanagan

Já už nevím co mám k tomu psát. Snad jen to že se těším na sedmý díl.

16.06.2018 5 z 5

Nositelé dubového listu Nositelé dubového listu John Flanagan

Víc a víc si tu sérii zamilovávám(a to jí čtu už podruhé a silně pochybuji že zůstane jenom tak ležet na poličce)

11.06.2018 5 z 5

Čtenářka Čtenářka Traci Chee

Toto byla jedna z mála knih která mě nebavila. Ze začátku jsem byla hodně zmatená a celkově jsem byla zmatená po celou dobu. Ke konci už to bylo lepší. Ještě si rozmyslím jestli budu číst další díl.

03.06.2018 3 z 5

Gemina Gemina Amie Kaufman

Okamžitě potřebuji další díl. Ten konec byl naprosto boží. Byla jsme trochu aji zmatená. Já chci další díl.:)

30.05.2018 5 z 5