Andrejka91 komentáře u knih
Pane Bože! To bylo tak sladké, že jsem asi přibrala 10kg už jen z toho čtení :-)
Do Ronana jsem se naprosto platonicky zamilovala a i Blaire byla úžasná. Tak krásně vykreslené postavy jsem dlouho nečetla. U popisu cupcakeů jsem málem slintala.
Bylo to vtipné, oddechové čtení, takových knih by to chtělo více.
Jediné co vytýkám je obálka knihy, ta se mi teda nelíbí, ale jinak vše na jedničku.
Po dočtení této knihy ani nemám slov. To bylo něco tak nádherného, že nechápu jak může tohle někdo vymyslet a před autorkou smekám.
Rozhodně toto je zatím nejlepší díl ze série a nevím kam až chce autorka zvyšovat laťku, to snad už ani nejde.
Těším se na další její knihu jak na Vánoce a je rozhodně moje number 1
Skvěle napsaná kniha. Musím hodnotit plným počtem, protože nemám co vytknout.
Je to oddechové, smutné, romantické, vtipné a ze života. Jen si nejsem jistá jak často se v realitě takové chyby odpouští.
Tak tohle byla skvělá knížka. Milá, vtipná, romantická, bez zbytečných omáček a velmi poučená a ze života.
Nemám co vytknout, rozhodně stojí za přečtení.
Skvěle napsané. Je to smutný příběh z kterého mrazí. Konec přišel rychle, kniha nemá moc stran, není tam omáčka, jen nabitý děj a ten konec? Ten mě vyloženě naštval.
Moc milá a příjemná oddechovka. Je to napsané skvěle a měla jsem pocit, že jsem na lodi s nimi, jak to bylo napsané věrohodně.
Jediné co mi vadilo byla nespisovnost.
Klobouk dolů autorce za takové erotické scény co dokázala dostat na papír.
V tomto díle jich bylo méně než v předchozím ale za to byly mnohem peprnější.
Čtení se mi líbilo, protože hlavní aktéry jsme znali už z předchozích dílů.
Škoda, že je to díl poslední, tuhle sérii považuji za top strop v žánru erotického čtení.
Celou knihu málem až do samého konce jsem si říkala jak je příběh předvídatelný ale hrozně milý a romantický a že toho mafiánského tam skoro nic není.
Konec mě ale vyvedl z omylu a vůbec jsem to nečekala.
Naprosto jsem se zamilovala a mega se těším na další díl.
První díl se mi moc líbil a ten druhý je také naprosto skvělý.
Tohle je snad jediná kniha, co jsem kdy četla, kde hlavní hrdina chlap není ten typický alfa samec jako jsme v každé knize zvyklí.
Tato dvojka hlavních hrdinů je jiná a naprosto si mě získala.
Tento díl už pro mě neměl takové kouzlo jako ten první. Sice jsme trochu rozklíčovali pár otázek, které z prvního dílu zůstaly nevyřčené, ale neustále jsem si říkala proč je Elza tak hloupá a nechává si od Aidena tolik fyzicky ale i duševně ubližovat. Že ten vztah je naprosto toxický. Každá hádka končí sexem, až mi přijde že je ho tam příliš.
Ke konci mi přijde, že se jejich vztah dostává na lepší úroveň ale posledních pár stránek mě opět uvedl v omyl.
No těším se na další díl.
Příjemná oddechovka. Mě teda autorka nezklamala, jsem zvyklá v jejích knihách na postavy s těžkým životním osudem a tady to nebylo jinak. Donovana i Zrzku jsem si oblíbila, oba byli skvělí.
Na erotický román tady bylo erotiky jako šafránu, to je jediné, co můžu vytknout.
Za mě moc povedený začátek série. Lucy byla skvělá, naprosto jsem si ji oblíbila. Na mě tam bylo málo erotiky a konec se mi zdál uspěchaný ale jinak jsem si čtení užila.
Nejde hodnotit jinak, než plným počtem hvězd, protože tato série je moje srdcovka.
První dva díly byly sice dějově vydatnější a temnější, i tady se to rozjelo, ale spíš až ke konci.
Konec zase pěkně naladil na další díl a už se na něj moc těším.
Konec a epilog byl dojemný, rozhodně celá série stojí za přečtení.
Dívčí román? Říkala jsem si, to asi nebude úplně ono co ráda čtu, ale jsem velmi mile překvapená.
Jak to ta Colleen dělá, že její knihy jsou tak čtivé a napínavé, že hltáte každé slovo?
Byl to nádherný příběh ze života, trošku smutný ale reálný, ne žádná přeslazená pohádka.
Rozhodně doporučuji přečíst nejen dívkám ale i starším, stojí to za to.
Je mi líto, že to byl poslední díl. Všechny knihy od Meghan miluju.
Tenhle díl jsem přečetla během pár hodin, nic tomu nechybělo. Erotických scén tak akorát, bylo to napínavé, nabitý děj a moc mě čtení bavilo.
Doporučuji všem, rozhodně knihy od této autorky za mě stojí za přečtení.
Kniha se cetla dobře, ale něco mi tam chybělo, nedokážu říct co, ale nemělo to takový spád nebo náboj na jaký jsem zvyklá u série VIP, proto nemůžu dát plný počet hvězd.
Sam mě štvala, já bych se s ní už dávno nebavila :-)
První díl se mi moc líbil a druhý opět nezklamal. Autorka píše tak čtivě, že jsem se nemohla od knížky odtrhnout a za půl dne jsem knížku louskla jak malinu. Od začátku jsem fandila Willovi s Izzy, protože jsem si je zamilovala už i v prvním díle a jsem zvědavá co nás čeká v tom dalším.
Poslední díl této trilogie se povedl se stejně jako předchozí díly. Postavy skvěle napsané, oddechové čtení s kapkou erotiky.
Jediné co můžu vytknout, že je kniha zbytečně dlouhá, ale za ten dojemný epilog jí to klidně odpustím.
Taková krátká oddechová rychlovka, ale tohle já poslední dobou čtu ráda.
Postavy jsem si oblíbila a je to skvělý úvod do série. Moc se těším na další díl.
Moc milá slowburn oddechovka.
Autorčin styl psaní jsem si zamilovala v předchozí knize a takhe nebyla výjimkou.