andy_kobrlova andy_kobrlova komentáře u knih

Smrtící spojení Smrtící spojení Ian W. Sainsbury

Za mě parádní! Čtivě napsané, čekala jsem, co z toho vyleze a chvílemi jsem četla s otevřenou pusou, jak jsem byla napjatá.

27.08.2023 5 z 5

Mrtvý na pláži Mrtvý na pláži Anna Johannsen

Četlo se mi to dobře, ale znám i lepší detektivky. Vadily mi docela skoky v rámci kapitol z jedné dějové linky do druhé.

24.08.2023 3 z 5

Mrtvý posel Mrtvý posel Vlastimil Vondruška

Moje první kniha od autora, měla jsem z ní nejdřív strach, ale nakonec se mi líbila, každopádně konec mohl být rozpracovanější.

19.08.2023 4 z 5

Minda na výletě Minda na výletě Ivana Jindřichová

(SPOILER) Parádní! Pro sledující Ivky určitě doporučuju - je to, jako byste četli její instagramové příspěvky, akorát podrobněji.

Knížku bych shrnula asi takhle: "Vibrátorem to začalo, vibrátorem to končí" :D

16.08.2023 5 z 5

Psí Vánoce Psí Vánoce W. Bruce Cameron

Knížka se mi četla celkem dobře, každopádně příběh mi přišel dost jednoduchý a chvílemi byly některé pasáže zdlouhavé.

15.01.2023 4 z 5

Svatba ve městě Chambéry Svatba ve městě Chambéry Klára Notaro

Tak mně se povídky moc nelíbily. Moc popisné a málo jakéhokoli pořádného příběhu...

24.01.2022 2 z 5

Zbožňuju New York Zbožňuju New York Lindsey Kelk

Knížka se mi četla dobře, určitě mám v plánu i další v sérii.

15.01.2022 4 z 5

Kvásek Kvásek Robin Sloan

Bylo to divný a zároveň docela dobrý, ale není to kniha, ke které bych se někdy vrátila.

08.03.2021 3 z 5

Jedna želva za druhou Jedna želva za druhou John Green

V knize chybělo vysvětlení hlavní postavy. Nikde nebylo řečeno, co má Aza za problém. Celou dobu mi vadil "Mychal", nevím proč to nemohlo být napsáno klasicky. Jinak příběh celkem pěkný, akorát tam mohlo být méně psychických problémů a více romantiky.

28.02.2021 2 z 5

Když jsme se viděli naposled Když jsme se viděli naposled Carol Mason

Krásná kniha! Vysnila jsem si konec a pak jsem 2x byla smutná z toho, že to nedopadne tak, jak chci já, ale nakonec dopadlo.

09.01.2021 5 z 5

Slunečná Slunečná René Decastelo

Krásně napsáno, doufám, že bude pokračování :)

07.01.2021 5 z 5

Kniha hlavolamů Sherlocka Holmese Kniha hlavolamů Sherlocka Holmese Dan Moore

Pěkně zpracované, u řešení bych ocenila u některých věcí více rozepsané řešení a ne jen číslo.

09.12.2020 4 z 5

Deset let se ségrou Deset let se ségrou Nicole Ehrenbergerová

Pěkná kniha, hodně pasáží je vtipných. Vzhledem k tomu, že obě holky sleduju na instagramu, jsem neměla problém s rozeznáním, která co psala.

30.07.2020 4 z 5

Místnost Místnost Jonas Karlsson

Zajímavá kniha o člověku, který není úplně normální. Jen konec mi přišel zcela nepropracovaný.

01.05.2020 4 z 5

Malá kniha života - Moudrá slova pro dnešní dobu Malá kniha života - Moudrá slova pro dnešní dobu kolektiv autorů

Něco je jasné a něco je úplně mimo tenhle svět...

24.04.2020 3 z 5

Kocour v klobouku Kocour v klobouku Dr. Seuss (p)

Hezké :) na to, že jde o překlad, jsou verše dobré a je to hezká pohádka.

23.04.2020 4 z 5

Má mě rád, nemá mě rád Má mě rád, nemá mě rád Sally Thorne

Pěkná oddychovka s jednoduchou zápletkou. :)

23.04.2020 3 z 5

Záblesk hněvu Záblesk hněvu Brigitte Blobel

Před několika lety jsem se knihu pokoušela číst poprvé, ale nebavila mě už ze začátku, tak jsem ji odložila. Nyní jsem se rozhodla, že si ji konečně přečtu, ale asi jsem na to už stará a nebavilo mě to už od začátku. Kniha je psána jako popisný sloh a to je fakt nebaví.

07.04.2020 1 z 5

Útěk na druhý břeh Útěk na druhý břeh Jana Abrahamová

Kniha se mi jako celek líbila, ale občas jsem byla zmatená z toho, kdo je vlastně hlavní postava, a proč se vedlejším postavám autorka věnuje tak intenzivně.

06.04.2020 4 z 5

Povídky o lásce Povídky o lásce Tereza Schillerová

Tak tohle bylo hodně slabý. Naprosto chápu, proč je kniha samostatně neprodejná. Povídky úplně o ničem.

01.04.2020 1 z 5