AnDyB komentáře u knih
Moc se mi kniha líbila. Trochu jsme se bála po předchozích komentářích že se mi místy bude táhnout ale nakonec jsem byla mile překvapena a četla se jedním dechem. Zajímavé téma i zápletka vcelku originální, za mě jako oddechovka naprosto splnila očekávání.
Sérii Kate jsem začala poslouchat díky namluvené audioknize a mluvené slovo u této knihy se mi velmi líbí. Musím říct že druhý díl se mi líbil více než první. :)
jsem překvapená z tolika horších hodnoceních ale mne kniha teda ohromně bavila. Výborné čtení už od začátku mne hned vtáhla do děje a byla jsem z energie mezi Lucy a Joshuou vedle . Za mě skvělá jednohubka na jeden večer :)
Opravdu mě to moc moc moc bavilo ! Jen mám dlouhou pauzu od knihy a nevím zda sek příběhu dokážu pamětí vrátit, abych začala další díly ale byla by to velká škoda. Jen tam toho byla spousta a tak doporučuji číst za sebou díly a neskončit jako já ! :D
nemám slov. Neskutečný příběh opravdu dost silný na emoce. Zaplakala jsem si někdy jsem knihu musela odložit jelikož to bylo moc. Myslím že by měl každý rozhodně přečíst.
Moje první Kingovka a jsem nadšená moc mě to bavilo. Ale i chápu komentáře že místy to mohlo být opravdu takové zpomalenější bez akce ale já si to užila asi hlavně proto jelikož jsem měla audioknihu kterou čte Martin Preiss no a to je úplná pecka. Jeho hlas se prostě k tomuto žánru knih ohromně hodí. Takže audioknihu mohu rozhodně doporučit na 5* :)
Nemůžu si pomoci a přidám se k menšině. Já mám velmi velmi ráda oddechové romantické příběhy a myslím si, že nejsem ani náročný čtenář, na tento směr knih, ale tady mě to prostě nenadchlo. Bylo to pro mě moc klišé. Vsehny postavy byly prostě moc moc. Nakonec se stanou ze všech nejlepší BFF a no i mezi Benem a Kate jsme čekala nějak tak více vzrušení. No třeba jsem nebyla v tom rozpoložení a ještě autorce dam šanci. Toto je můj upřímný pocit z knihy . P.S body jsou za cestování a velmi krásné prostředí Kodaně a hygge je prostě moje srdcovka (četla jsem doma u krbu se svíčky a dekou :D)
Za mě zase skvělé. Lars Kepler prostě umějí psát a vtáhnout diváka do napínavého děje.
Ale nevím proč, mám pocit že předchozí knihy byly více napínavější než tato (překvapivě) jedna z nejoblíbenějších v sérii. Je pravda že se zde dozvídám konečně více o komisaři Joony a Sagy. Těším se na další
Kniha se mi fakt líbila ! Hodně jsem překvapená některými komentáři. Ano člověk je zmatený, ale to si myslím, že bylo cílem autorky tyto emoce vyvolat. Jako souhlasím, že něco je trochu nedomyšleného. Jako například že April (pečovatelka) by asi měla něco poznat, jinak jako pečovatelka stojí za prd :D Ale jinak mě se to jako psychothriller moc líbilo. P.S. srovnáni s Jo Nesbo nebo Lars Kepler mi přijde trochu mimo. To jsou opravdu jiné knihy i jinak napsané. Za mě fakt dobrá kniha a napínavá :)
Tento díl se mi líbil více než první. Je to opravdu jednoduchá jednohubka a velmi předvídatelná ale příjemné se čte. Libi se mi cestování s popisováni místa od autorky to ji moc jde :)
Kniha naplnila očekávání měla jsme ji jako erotickou jednohubku mezi fantasy sérii a povedlo se zacetla jsem se a nedalo se přestat. Překvapila mě temna zápletka v pozadí tomu přidávám body navíc tim se hodně liší oproti jiným knihám svého žánru. Super :)
(SPOILER) Nejdřív jsem chtěla dát 3*, že oproti jiným dílům tento byl slabší ale nakonec se to rozjelo a konec byl opravdu napínavý. Vůbec bych nečekala kdo je vrahem což byly opravdu plusové body. I tak ale dávám jednu * dolů, mám pocit že tento díl byl slabší než předchozí.
POZOR SPOILER: toto si zde odložím jinak bych zase zapomněla než se dostanu k dalšímu dílu :D. Joona se setkal se svoji bývalou láskou a dcerou po předchozím díle s Jurkem (ten už je snad opravdu mrtvý !) Izoloval se s nimi a nyní se vrátil do víru města a pomáhal vyřešit případ Erikovi. Ale překročil jisté hranice zákona a proto je nyní odsouzen do vězení. ..... a huráááá na další díly ! :)
Příběh rychle ubíhal a je to příjemná jednohubka ale čekala jsem trošičku maličkato víc. Úplně jsem nevěřila že je Vicious takový hajzlík mohl byt větší za mě abych mu to poradně sežrala :D Naopak postava Emilie mi strašně seděla :)
Také moje první kniha od autorky a musím říct, že opravdu překvapila. Jsou knihy které jsou oddechovky a přesto že znáte konec tak je to oddechovka a to přesně od ní očekáváte. U této knihy i když jsem věděla, že se něco přihodí, tak mě konec hodně překvapil a za to dávám opravdu plusy.
Určitě si přečtu další knihu od autorky.
Dostala jsem jako audioknihu a zážitek prostě pecka. Jako fanynka seriálu, jsem hltala každé slovo. Moje ranní rutina při přípravě do práce. Navíc audioknihu namluvil sám Rimmer (Kamil Halbich) takže o to živější představa :D :)
Je to moje první audiokniha kterou jsem si poslechla a moc mě to bavilo poslouchat určitě si pustím další audioknihy. Nicméně musím dat 3*** asi z toho důvodu ze jsem zrovna před touto detektivku četla Lars Kepler a to je prostě jinde jejich psaní. Ale jinak mě to moc bavilo spíš jen trošku oddychovou formou což je fajn ! :)
Myslím si že nenapíšu nic jiného než co tady již padlo. Je to opravdu jedna z nejlepších sérií fantasy, která přibyla v mé knihovně. Autorka je prostě skvělá. Nejvíce jsem si užila 2. díl a díky moc autorce za tenhle svět !
Hmm stejně jako u série Kate Marshallová, první kniha zatím tak moc nezaujala. Nebylo to špatné ale není to úplě ono. Půjdu ale do dalších dílu protože u Kate Marshallová se mi to pak rozjelo a chytly mě další knihy, takže uvidíme co tahle série přinese.
Ty jo tak pro mě srdcovka. Téma se mě celkem osobně dotýká. S autorkou jsem se setkala po 1. a ohromně mi sedla. I konec se mi opravdu moc líbil a poslední epilog. Rozhodně sáhnu po další autorčině knize a tuto knihu si nechám v knihovně jako srdcovku.
Mě to prostě sedlo ! Moc se mi líbí kombinace napínavého vzrušujícího vztahu s fantasy, takže i přirovnání k Maas si myslím že sedlo. Hlavní hrdinka Callypso mi také ohromně sedla jejím vyjadřováním a povahou. Za mně top a hned jdu na další díl :)