Anet95 komentáře u knih
Neříkám, že kniha je špatná, ale na tak strašnou dobu plnou násilí a hrůz je tam popsáno málo detailů, myslím, že by mohla být psána hlouběji
Tohle je kniha, na kterou nejsou vhodná slova. Nádherný příběh, neuvěřitelný
Dobře se četla, líbila se mi upřímnost v knize. Poradil by mi někdo ještě nějakou na toto téma, která se dobře čte?
Mě nepříjde, že je ta knížka špatná. Je čtivá a smutná. Chápu spisovatelka, že má averzi na muže, kdo by neměl se zkušenostmi jaké má ona?
Tato kniha mě celkem zklamala, o holocaust se hodně zajímám, vím o něm dost, ale těch kdo přežil Mengeleho je opravdu minimum, proto jsem se na tuhle knížku tolik těšila. Zklamalo mě, že se začalo mluvit konkrétně o pokusech, byla půlka knihy pryč a vlastně všechno už jsem věděla. Bohužel mě to zklamalo
Skutečný příběh, čtivý, jen mi vadilo to, že autorka během příběhu několikrát prozradila, že přežila a jak si povídali když byly všichni spolu, to mi zkazilo celkově čtení, už někde v půli bylo jasné jak to dopadne, proto mě to od půlky nebavilo. Ale jinak hezké.
Silný příběh, přečteno jedním dechem, vžít se do té situace ani nejde. Knížka je úžasná