angelbooks komentáře u knih
Další skvělé dílo, které nás přenese do okouzlující minulosti.
Opravdu doporučuju :)
Další skvělé dílo. Rozhodně jsem se u jeho čtení nenudila, ba naopak. Sice jsem od začátku tušila, kdo bude padouch, ale že to nebyl ten hlavní padouch jsem už nevěděla.
Popírání paranormálních schopností bylo později docela vtipné. Tak nějak mi to přišlo, jako ''vylepšení'' vztahu. Dále humor a romantika, které se skvělé doplňovaly.
Rozhodně doporučuji přečíst.
Knize musím dát bohužel jen 4*. Nebudu se ani pouštět do dalších dvou dílů, nebo aspoň ne v blízké době, avšak není to kvůli stylu psaní, jen mám teď v seznamu zajímavější knihy.
K samotné knize a důvodu, proč jsem nedala plný počet mám jediné vysvětlení = kvůli konci. Bohužel, je to tak, většinou mě zaráží pomalé začátky, které už mi však tolik nevadí, ale když čtete knihu, máte posledních 20-30 stránek a najednou vám přijde, že autorka ''přeskakuje'' scénky, které by mohly být zajímavé, mnohdy důležité, tak je to opravdu nepříjemné.
Nemůžu k tomu napsat celý svůj názor, jinak bych vyzradila příběh, avšak, co napsat můžu, je to, že mě zarazilo, jak rychle hlavní postava zjistila, kdo je pravým viníkem a že k tomu objevu nebyla věnovaná ani stránka, než samotného viníka obvinila. Poté tomu bylo pár řádků věnováno.
Ještě poznámka k tomu zasnoubení. Čekala jsem, že to trochu natáhne, i když bylo jasné, že si ji nevezme jen pro peníze. To byla právě první díra, do které jsem spadla. Druhá byla s tím viníkem a bohužel, hned jak jsem dočetla poslední písmenko jsem ''běžela'' sem, abych se o svůj názor podělila.
Rozhoduji se, zda dát knihu do doporučených... nakonec nedám, ale přesto... ten konec se někomu naopak může líbit. Každý máme přeji jen svůj názor, avšak já tentonázor nezměním. :)
Celkově, jde o pohodové čtení s pěknou dávnou romantiky a humoru.
Skoro naráz jsem začala číst dvě knihy od mé oblíbené autorky a tak jsem nevěděla, kterou dočíst dříve. :D
Nejprve bych chtěla zhodnotit obálku, tak opravdu nic moc, ale mám ráda citát: ,,Nesuď knihu, podle obalu.'' A tak jsem knihu nesoudila podle obalu, ale příběhu.
Začátek se tedy trošku natáhl na pár stránek, ale pak už se to četlo jedna báseň. Občas mě iritovala stará dáma, ale jinak to je skvělé dílo. Dávám plný počet a doporučuju. :)
Na knihu jsem se moc těšila, ale... v hodně věcech mě zklamala...
Njevíc teda mě zklamal konec ( zdál se mi neuzavřený ) a potom to chování Nory... I když občas jsem ji obdivovala.
Já vím že si asi někdo řekne když už sem dávám takovouhle zápornou recenzi a dávám tomu 4*?.
Vyvětlení mám:
Je to díky tomu co jsem se o Noře dozvěděla ( ke konci ) nového. To mě překvapilo... Pak jsem měla ráda části kdy se snaží usmířit s Patchem vždycky jsem si tipla jeslti jim toto usmiřování vídě nebo ne :D... A že těch usmiřování bylo v knize trošičku víc než jsem si myslela že bude, nebo by mělo být :D....
Jooo a největší překvápko bylo co udělal Patchům kamarád...
Proto si kniha zaslouží ty 4* :), ale navíc vám ji doporučuju, určitě stojí za přečtení :).
Příběh byl zajímavý ( i když ne tak jako první a druhý díl které mě bavily nejvíce ) na konci jsem si myslela že to skončí štastně a ne smutně ale přece jen to skončio tak napůl. Je fakt že nejvíc mě překvapila ta část kdy Christopher říká Biance kdo je jeho žena :D to mě teda dostalo... Opravdu jsem takový vývoj nečekala :D.
Ale... no, do 5* nebo 4* tomu něco opravdu chybí :).
Hodně dlouho jsem přemíšlela jestli dám 5 nebo 4 hvězdy nakonec zvítězily 4 hvězdy mám k tomu svůj důvod a docela mě ovlivnil konec knihy je škoda že si hned nemůžu přečíst další díl ale na něj si budu muset den nebo spíš dva dny počkat ale opravdu se moc těším.
Příběh mě velmi, opravdu velmi potěšil i když jsem si kolikrát říkala že v tom příběhu to přeci nemůže takhle být :O a dokonce ke konci když se tam hlavně mluvily o Biance jsem si říkala že mi možná ukápne slza a to by byla první nebo možná druhá kniha u které by se to stalo. Je to dojemný příběh snad skončí dobře :))))
Opět strhující příběh.
Nejvíce jsem měla ráda části kdy na nich byl Baltazar a Bianca... Příběh vás rozhodně zaujme a snad, jako se to stalo u mě, i ohromí a vtáhne vás do děje... Opravdu DOPORUČUJI :) lepší než první díl ale i první díl měl co do sebe :)))).