Angelika92 komentáře u knih
Jedna z mála knih, která na mě udělala takový dojem. Jsem z ní učarovaná. Je poutavě napsaná, jako kdyby jste si povídali se svým dobrým známým.
Kniha není přímo z červené knihovny. Je to hlavně psané na téma BDSM. Řekla bych, že lepší jak 50 odstínů šedi.
Knihy této autorky mám velmi ráda. Dají se rychle přečíst a nemůžete od nich odtrhnout oči. Viděla jsem i filmové provedení.
Z pohledu Christiana se mi to četlo mnohem lépe. Hlavně mě zajímala část, kdy se zřítil s vrtulníkem, co se dělo..
Jééé, můj slabikář. Ani jsem nevěděla, že první vydání bylo roku mého narození..
Nikdy jsem nebyla tak zblázněná do knih(y) jako do Harryho Pottera. Je to naprosto skvělá série. Sice některé díly jsou horší (jak u koho), ale kdo kdy napsal takovou sérii knih, ze které by zešílel celý svět? Rowlingová nenásilným způsobem probudila v mnoho lidí chuť číst...
Koupeno v levných knihách. Za ty peníze nekup to! :D Jinak celkem fajn čtení, rozhodně bych zkrátila rozhovor autorky na začátku knihy - velmi zdlouhavý.
Přečetla jsem jedním dechem! Sice jsem ze začátku blázinec kolem stmívání nechápala, ale když jsem si přečetla knihu, tak jsem pochopila.
Chvílemi přišlo chování postav výstřední. Chápou Margot, že se nedokázala hned zvyknout na Trinu. Peter mi přišel chvílemi jako nabubřelý pitomec. A otec Lary to chvílemi asi přeháněl. A korunu tomu opravdu dala matka Petera. Ale stejně mi poslední kniha přišla nejlepší. Chvilkami jsem si i pobrečela. Opravdu skvělá, čtivá a dobře napsaná jako předešlé díly.
Pro mne nejlepší knihy mého dětství!
Havran patří mezi unikátní díla v poezii. Ale poezie není zrovna můj šálek kávy.
Sice nemám ráda čtení scénářů, ale kniha se vydařila. Za mě super. Miluji sérii Harryho Pottera.
Nádherná kniha, mám ji moc ráda. Dobře se mi četla.
Četla jsem kvůli čtenářskému deníku na škole. Nijak se mi moc nelíbila. Ale není to můj styl knížek.
Neříkám, že se to nedalo číst. Tato kniha má určitě své čtenáře. Ale prostě byla zvláštní.
Takový konec jsem nečekala. chvílemi mi to přišlo spíše nechutný.
Opravdu velmi zajímavá četba. Za mě super četba, hltala jsem každé slovo. Řekla bych, že člověk musí mít trošku žaludek na tuto knihu.
Čteno jenom kvůli čtenářské výzvě. Ale kniha mě opravdu překvapila.
Přečteno jenom kvůli čtenářské výzvě. Celkem fajn počtení, ale nic extra od toho neočekávejte.