Angelika92

Téma a děj knihy se mi líbil, každopádně by si zasloužil lepší zpracování. Rozhodně bych děj více rozvinula a konec byl moc rychlý! Kniha psaná v textovkách a emailech není nic pro mě. Ale kniha se rychleji četla.

Tohle téma mě celkem zajímá, skvěle se mi kniha četla. Čtivá, zajímavá, je to nenáročné čtení.

Dobré počtení, historie a vznik ginu je velmi dobře popsán. Pro milovníky tohoto nápoje celkem super informace.

Kniha je super, mám Raega ráda. Dokázal jen to, co chtěl - splnil si svůj sen. Ať si ostatní myslí co chtějí. A ti, kteří na něj plivou, jen závidí. Nedoporučovala bych knihu číst těm, kteří ho nemají rádi.

Sice jsem od knihy čekala více, ale i tak jsem knihu hltala. Toto téma bylo tehdy pro mě dost aktuální. :-)

Pro toho, kdo se zajímá o piercing jako takový, je to něco jako Bible. Postupy, jak se dělá piercing, z jakého materiálu, něco z historie. Takový malý návod.

Jak bylo řečeno v předešlém příspěvku: Tato kniha je pro fanoušky něco jako Bible. Milovala jsem jejich hudbu, image a celkově jsem strašně měla ráda. Ale i po letech jsou pro mě TOP.

Kniha mě bavila a byla čtivá, ale čekala jsem, že konečně se děj někam pohne.

Teď jsem ji dočetla. Není špatná. Sice téma knihy není pro mě nějak zajímavé, ale i tak se mi některé pasáže knihy líbily. Celkem vtipně pojatá a zábavná,

Jak jsem napsala u prvního dílu. Kniha se mi líbila. A dobře se mi to četlo. Já za sebe můžu doporučit.

Kniha neurazí ani nenadchne. Ale celkem fajn čtení.

Nevím proč, ale už od prvního přečtení jsem tuto knihu neměla ráda.. Asi jsem se ji v dětství bála.. :D