Anita86 Anita86 komentáře u knih

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Někdo zde psal, že v půlce de dozvíme vraha. Nemyslím si, bylo to až tak 20stran před koncem. Za mě to bylo super. A ta změna, že vrah si chodí kolem vyšetřovatele, je super. Četla jsem kridaka, jádrové panák, ale tohle se mi četlo nejlépe. Jdu na další.

20.02.2019

Dívka, již jsi tu zanechal Dívka, již jsi tu zanechal Jojo Moyes

Tohle byla pecka. Než jsem Tě poznala kraasa.
Ale tohle byla krásná kniha. Spojit rok 1917 s nynější dobou, to je uchvacující.
Zítra Poslední dopis od tvé lásky.

Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Má první kniha, no prvních pár stránek bylo dost zmatených..tolik případů zmizelých, pamatovat si jejich případy..pak jsem si ji zapomněla v práci a musim říct, že jsem si vůbec nepamatoval co jsem četla.
Nevěděla jsem dlouho kdo byl vrah, což bylo super, ale pak bylo 50stran jen o tón, abych už to měla za sebou, nahánění vraha. A konec..nevim.. V poho kniha, znám i lepší.

09.03.2016

Cizinec Cizinec Harlan Coben

Velmi čtivá kniha, moc mě to potěšilo.
Závěr úplně mazec. Nečekane. Nadšená jsem z ní.

09.02.2016

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Čekala sem víc. Jako oceněna kniha. Brzo jsem věděla kdo je vrah, asi znám lepší knihy. Námět jízda vlakem dobré, ale jinak klasika.

03.02.2016

Smrt má oči mojí dcery Smrt má oči mojí dcery Jessica Treadway

Prostě úplně super kniha, byla jsem nadšená, i poslední věty mě dostávaly, doporučuju.
Po JoJo Moyesova další super autorka, najdu od ní i jine knihy.
Oproti Dívce ve vlaku, nesrovnatelne.

03.02.2016 5 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Knihu jsem četla od včera, mám ji přečtenou.
Podotýkám Spala jsem:)
Miluju JoJo Moyesovou, ale i tohle bylo dobre.
Přišlo mi, že jsem v tom vlaku;), ale 45 stran před js už věděla kdo je vrah a kdo čekal dítě s Megan.
Ale dobrá kniha.

27.01.2016

Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Tak již třetí kniha v pořadí přečtena. Za tři dny jsem přečetla Poslední dopis i Dívku, krásné knihy, ani nevim, která byla pro mě top.
Její knihy jsou na bázi změn doby, prolíná se to, a to má většinou v knihách. A to je skvěle.
Zbyva mi uz jen Stříbrná zátoka.

06.01.2016

Sněží, sněží... Sněží, sněží... Lauren Myracle

Krásně se to četlo, a o Vánocích hlavně, byla jsem v práci, byla jsem rada, že si ji po práci můžu přečíst.
Oceňují propletenost příběhu, navazovali na sebe.

Stříbrná zátoka Stříbrná zátoka Jojo Moyes

Tuhle knihu jsem si ani neměla potrebu kupovat, ale Než jsem Tě poznala byla krásná, ale krásnější je Dívka již jsi tu zanechal, prostě krása, spojit dobu bídy, hrůzy v letech 1917 spojit s nynější dobou..pecka..
A na zítra mám připravenou Poslední dopis od tvé lásky, snad ji stihnu do dvou dnů přečíst.
A pak již zde zmiňována Stříbrná zátoka.