Anjesis Anjesis komentáře u knih

O kapybaře, která chtěla létat O kapybaře, která chtěla létat Iva Vyhnánková

Milý pohádkový příběh pro děti, který má především úplně nádherné ilustrace. Pořizovala jsem ji hlavně na předčítání pro děti ale musím říct, že jsem se do těch obrázků sama zamilovala taky :)

19.08.2015 4 z 5

Dračí královna Dračí královna Sylvie Skalová

Milý příběh, který je vhodný jak pro děti, tak i jako oddechová "odpočinkovka" pro nás, kteří už děti sice tak úplně nejsme, avšak pohádkou, pokud je takhle vydařená, nepohrdneme do dneška... a především ne, když má i takhle vydařené ilustrace.

07.08.2015 3 z 5

Scarlet Scarlet Marissa Meyer

chvíli mi trvalo, než jsem si oblíbila i tu dějovou linii kde nevystupovala Cinder ale jakmile se mi dostala pod kůži i ta, tak paráda, další dobrý díl

10.06.2015 4 z 5

Mihotavé stíny Mihotavé stíny Patricia Briggs

Já Briggsovou (repektive její knihy :) ) prostě miluju. A i když tohle byly "jen" povídky, dokreslují celý její svět a navíc se čtou, stejně, jako všechny její knihy, jedním dechem, takže z mé strany jen chvála

16.05.2015 5 z 5

Průvodce ztracených Průvodce ztracených Ilka Pacovská

Sedmý smysl mám ráda, i když mi autorčin sloh chvilkami trochu nesedí a většina hlavních postav má povětšinou jenom "víc štěstí, jak rozumu," je to milý a poutavý příběh s dobrými zápletkami, a napínavým dějem. Jeden se u něj vážně odreaguje :)

11.05.2015 3 z 5

Stíny v zrcadle Stíny v zrcadle Inger Edelfeldt

tak nějak nevím, jak ji zhodnotit - když se mi dostala do rukou, bylo to na doporučení a já jako někdo, kdo normálně dívčím románům nefandí, jsem se k ní stavěla spíš s nechutí, ale nakonec jsem ji kupodivu opravdu rychle zhltla a na konci zjistila, že mě přinutila si uvědomit některý věci... o kterých jsem do té doby přemýšlela úplně jinak. Už jsou to teda taky celé roky, ale dodnes patří mezi ty, kterých si ve své "knihovničce" považuju nejvíc.

08.05.2015