Ann98 Ann98 komentáře u knih

Blbej fór Blbej fór Lenka Lanczová

Bezvadná knížka, četla jsem ji bez přestání jedním dechem. I nějaká ta slzička ukápla. Osobně nemám ráda otevřený konce! (i když v této knížce všechno nasvědčovalo tomu, že Filip Ivetě odpustil, a že to byl on, kdo stál v nemocnici u její postele, a že to nebyl pouhý sen).

12.06.2016 5 z 5

Království za botu Království za botu Lenka Lanczová

Kniha se mi líbila. Co se týče Bářina chování k náhradní matce a sestře, docela jsem ji chápala. Ono se těžko zvyká na někoho nového, když jste zvyklí žít jenom s otcem, ale je pravda, že se k Pavle a Denise mohla chovat trochu vstřícněji. Co mě ale překvapilo, že na konci Bára Mikiho neudala za znásilnění .. !

12.06.2016 5 z 5

Š jako Šarlota Š jako Šarlota Lenka Lanczová

Musím říct, že kniha se mi líbila. I když mě mrzelo, jak se Šarlota zachovala k Honzovi. Alan rozhodně nebyl tím, kterého by si každá holka přála mít (vizuálně asi ano). Nakonec jsem byla ráda, že Lota konečně sundala růžové brýle a pochopila, že tím pravým je Honza.

11.06.2016 5 z 5

Hvězda naděje Hvězda naděje Lenka Lanczová

Ze začátku jsem si myslela, že kniha nebude tak dobrá, když není psána ich-formou, ale pak jsem zjistila, že je skvělá i tak. V této knize mě zaujal hlavně osud Michaely a byla jsem ráda, že se Viky změnil a konečně si uvědomil, že korálky nejsou všechno.. :)

11.06.2016 5 z 5

Prázdniny pro zaláskované Prázdniny pro zaláskované Lenka Lanczová

Tento román se mi strašně líbil. Nebyla chvíle kdy bych se u knížky nudila. Přečetla jsem ji jedním dechem. Čekala jsem, že Julie bude s Danem nebo že se aspoň holky proti němu spiknou, ale konec mě velmi překvapil. I když .. né každé prázdninové vztahy končí velkou láskou. Takový je holt život.

28.01.2016 5 z 5

Lucky Luk 1. + 2. díl Lucky Luk 1. + 2. díl Lenka Lanczová

Krásná kniha plná lásky, bolesti, štěstí i zklamání. Jedna z mých srdcovek. Můžu ji číst 1000 krát a pokaždé mám slzy na krajíčku.

09.06.2015 5 z 5

Zadáno pro Blížence Zadáno pro Blížence Lenka Lanczová

Celý díl byl pro mě dojemný. Úžasná knížka :)

09.06.2015 5 z 5

Panna nebo Blíženec Panna nebo Blíženec Lenka Lanczová

Ze začátku se mi knížka četla dobře. Potom se příběh hodně rozjel a bylo tam toho moc (až moc).
Dick u mě stále přetrvává jako velký sympaťák, i když jisté výhrady bych k němu měla. Ale knihu hodnotím velmi kladně.

Znamení Blíženců Znamení Blíženců Lenka Lanczová

Knížka je krásně napsaná a dokáže čtenáře vtáhnout do děje. Musela jsem se smát při roztržkách Evy a Dicka.

Pojď se mnou, Radko! Pojď se mnou, Radko! Lenka Lanczová

Opět skvělá kniha a nádherné zakončení, dobře to dopadlo, takže jsem spokojená:)

Podej mi ruku, Radko! Podej mi ruku, Radko! Lenka Lanczová

(SPOILER) Druhý díl je skvělý. Na začátku ty dopisy, které psala Pavlovi, to bylo krásné. Vůbec mi neseděl Erik, i když (asi) musel být hezký, šlo mu akorát jen o jedno, nemá city. Nechápala jsem Radku, proč s ním byla. Konec byl ale úžasný!

Počkej na mě, Radko! Počkej na mě, Radko! Lenka Lanczová

Trilogie o Radce se mi líbila možná nejvíc (když v tom množství je to těžké hodnotit, všechny knížky jsou úžasné). Četla jsem ji jedním dechem a pořád se k ní ráda vracím. Asi má v sobě zvláštní kouzlo.