Anna27 komentáře u knih
Tohle je tak vtipné, výstižné. Fakt jsem se nahlas zasmála. Tukoni jsou krásně roztomilí a ty ilustrace nemají chybu. Tuhle knihu si koupím i domů do vlastní knihovny. :)
Skvěle graficky zpracované. Zajímavý příběh. Tahle série Spideyho mě velice baví. Rozhodně doporučuji všem milovníkům komiksů.
Upřímně jsem od knihy čekala sarkasmus a černý humor. Dostalo se mi akorát divného příběhu nešťastného svazku dvou lidí, nechutného popisu požívání lidského masa bez nadsázky v textu a ve vyprávění jsem se místy ztrácela. Ani jsem nepochopila důvod knižní vraždy manžela. Ok, nemuseli se po 30 letech milovat, ale nebyl to žádný tyran ani prevít, jen občas měl nějakou lacinou holku z bordelu. Prostě příběh postavený na ničem.
V knize se dozvíte jak o programu Lebensborn, tak o situaci v Jugoslávii za 2. sv. v. a situaci v Německu při nástupu komunistů k moci. Ani si neumím představit, jak se Erika cítila, když se dozvěděla o své identitě pravdu. Opravdu silný příběh, který stojí za přečtení.
Miluji knížky, které mají více dílů, co jsou nějak propojené. V této se odkryl život Marie, která v Lososi v kaluži neměla pozitivní roli. Jsem zvědavá, co nám autorka odkryje v třetí závěrečné knize této trilogie.
Tyhle příběhy mě baví. Kdo má tyhle akční hrdiny rád, nechť si určitě přečte.
Tyhle příběhy mě baví. Kdo má tyhle akční hrdiny rád, nechť si určitě přečte.
Tipy se mi líbily, některé byly nové, jiné už jsem znala. Líbilo se mi i zpracování.
Tahle kniha, ačkoliv je útlá mi dala hodně. Rady a tipy na úklid jsem si hned vyzkoušela. Líbí se mi i odkaz na životní prostředí. Akorát, co nesplním je kupování knih, to si prostě neodpustím. Taky potvrzení toho, že Amerika je opravdu, co se týče spotřeby odpadu i výfukových plynů z aut největším problémem na ŽP. Jako, kdo se zajímá o planetu a nebo i ten, kdo je ve stresu a tuší, že by to mohlo být ve způsobu jeho domácnosti, ať si knihu určitě přečte. :-)
První díl, co se příběhu týče, se mi líbil více ale i tenhle byl krásně zpracovaný. Určitě doporučuji jak dětem, tak dospělým, co mají rádi komiksy.
Některé povídky dost zvláštní, jiné kouzelné, takový průměr.
Už podle přebalu jsem věděla, že si knihu přečtu. Musím přiznat, že jsem se i bála. Poslední povídku jsem četla se zatajeným dechem. Kdo má rád tajemno a duchařinu, si tuhle knihu s chutí přečte.
Hlavní postava Agatha je mi lehce nesympatická svým sklonem k podvádění, ale kniha je čtivá, zajímavý příběh. Už na mě čeká další díl.
Divadelní hra musí být strašná sranda. Knížka super,doporučuji. :)
Silný příběh Itala, který stráví rok v Osvětimském pekle a ještě dokáže pomáhat jiným. Hrdina. Rozhodně stojí za přečtení.
Výborně napsané. Od srdce jsem se nahlas smála. Autorčin humor se mi líbí. Super kniha.