anndaoova anndaoova komentáře u knih

Divergence Divergence Veronica Roth

Tato knížka je velmi hezká! Mohla bych ji číst po milionté a pokaždé bych byla stejně nadšená! Je to knížka na způsob Hunger Games nebo Legenda a myslím, že tato knížka/série je mnohem lepší než ty ostatní! Určitě doporučuju!

17.01.2014 5 z 5

Rezistence Rezistence Veronica Roth

Druhý díl se mi moc nelíbil jako první. Zdálo se mi že se toho moc nestalo. A než vyjde poslední díl určitě si tento díl ještě jednou přečtu a snad změním názor. Proto dávám 4 hvězdičky...

07.12.2013

Divergence Divergence Veronica Roth

Tato knížka je moje nejoblíbenější knížka! A jsem velmi ráda že bude i film. Trailer:
SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER
Tris:Hlavní hrdinka Tris je velmi odvážná. Nemám ráda, když hrdinky jsou ufňukané káči a proto jsem si tuhle postavu velmi oblíbila. Je inteligentní, statečná a odvážná. I já bych si vybrala Neohroženost.
Čtyřka/Tobias: U něho snad nemůžu nic říct špatného. Jeho sen být upřímný, odvážný, chytrý, obětavý a zároveň mírumilovný je velmi dojemné.
Autorka měla vynikající nápad a velmi se těším na druhý díl. Proto dávám plných 5 hvězdiček

07.12.2013 5 z 5