Antoaneta komentáře u knih
Na knihu jsem byla zvědavá je to nepochybně zajímavé téma psané podle skutečných událostí ,ale mně bohužel nenadchla.Styl této autorky mi prostě nesedí.
Velice zdařilá trilogie,všechny díly super moc dobře se mi četlo.Držela jsem palce Anně a jejím přátelům a doslova hltala stránku za stránkou.
Stejně jako první díl moc pěkně napsaná kniha- milá čtivá,zábavná co víc dodat rozhodně doporučuji.
Román se mi líbil a byla jsem velmi zvědavá na kuchařku která se románem inspirovala a musím říct že rozhodně stojí za to.Úžasné recepty které přímo lákají k vyzkoušení a vše je i skvěle nafocené.Tahle kuchařka rozhodně brzo přibude do mé domácí knihovny.Už teď se těším až vyzkouším některý z receptů.
Páni to bylo pěkné a hodně akční čtení.Zpočátku mně zarazil trochu drsnější a vulgární styl autorky ale pak jsem si zvykla a stránky jen letěly bylo to super.Hned se jdu pustit do další knihy s Lotou.
Kniha je pro mně příjemným překvapením.Přiznám se nalákala mne pěkná obálka , trochu jsem se obávala že to bude nudné a uplakané čtení ovšem po pár stránkách jsem zjistila že nuda to rozhodně není kniha měla spád,autorka pěkně popisuje pocity podvedené ženy a její touhu udržet si přítele,i to jak se rozhodne za svoji lásku bojovat.Nemohu říci že bych se s jejím jednáním ztotožňovala to určitě ne,ovšem autorce se nedá upřít originální řešení problému..Zda je to řešení správné či není to posuďte každý sám ,zde platí co člověk to jiný názor.Za sebe knihu doporučuji stojí za přečtení mně se líbila a moc dobře se mi četla.
I poslední kniha ze série se mi líbila, četla se moc dobře- příjemné oddechové čtení.
Krásná obálka moc pěkný a zajímavý příběh střídání,časových rovin mi vůbec nevadilo kniha se mi četla dobře.
Další velice zdařilá kniha tohoto autora.Trošku mně mátlo velké množství postav a jmen ale kniha mně bavila autor vtipnou formou podává detektivní příběh ze středověké Prahy dobové výrazy to vše ještě umocňují. Za sebe mohu knihu doporučit stojí za přečtení.
Velmi pěkná kniha je vidět že autor má dobré historické znalosti.Pěkný příběh.zvláštní styl psaní dobové výrazy děj ještě podtrhnou a více přiblíží čtenáři realitu té doby,za sebe mohu doporučit kniha se mi líbila.
Velice zdařilý historický román,autorka napsala nejen poutavý příběh mladé Charlotty ale ukázala také že má velmi dobré historické znalosti.Za sebe knihu doporučuji určitě stojí za přečtení.
Velice silný a smutný příběh moc dobře se mi kniha četla doslova jsem hltala stránky a hledala rozuzlení všech tajemství která se odkrývala postupně závěr byl pro mne velmi nečekaný i když v skrytu duše to čtenáře i napadne ale nepřipustí si to protože vše ukazuje jiným směrem a víc neprozradím přečtěte si, kniha za to rozhodně stojí.
Tahle kniha mi skvěle sedla chytla mně hned od začátku přečetla jsem ji velice rychle, prostě jsem musela číst dál a dál zvědavá jak to vše dopadne.Prolínají se různé dějové linie různá časová období je tam trochy duchařiny - při čtení večer mi běhal mráz po zádech při představě že by se to dělo mně.Opravdu doporučuji stojí za přečtení zajímavé téma a pěkně zpracované.
Moc pěkná kniha poutavě napsáno ,spoustu zvratů a nečekaný konec.Bohužel občas některé pasáže byly přehnané dle mého názoru proto jen 4 hvězdy.Ráda jsem knihu přečetla líbila se mi ale nevím jestli jí někdy přečtu znovu neoslovila mně natolik že bych jí chtěla mít doma.
Kniha splnila přesně to co jsem od ní čekala- lehká oddechovka super na odreagování pobaví a často vyloudí úsměv na tváři,za sebe mohu doporučit mně se líbila moc.
Knihu jsem přečetla stejně rychle jak předešlé díly moc se mi líbí určitě si časem všechny přečtu znovu.
Moc pěkná kniha četla jsem jedním dechem doporučuji všem určitě stojí za přečtení.
Názory na tuto knihu jsou různé někdo ji miluje jiný na ni nadává.Za sebe mohu napsat že se mi líbí, četla se mi opravdu dobře je to lehké nenáročné čtení děj pravda příliš hodnotný není ale jako oddechovka je to bezva určitě si koupím i další díly.
Tak nevím tahle kniha mně celkem zklamala čekala jsem od ní něco víc.Nemohu se přidat k všeobecnému nadšení u mně je to za 3 hvězdy vůbec mne kniha nezaujala více dát nemohu.