Artep25 komentáře u knih
Já bych to okomentovala ,jako nenadchne a neurazí .Dalo se číst ,ale u vytržení jsem nebyla ,počkám ,jak budou vypadat další knihy od autorky .
Čekala jsem od toho víc .Pro mně teda ne .Děj nemá spád a vleče se .Postupně jsem knihu odložila .Čekala jsem víc ...
První kniha od této spisovatelky.Četla se dobře.Byla napínavá a přečtu si i další .
Asi bych nenapsala ,že to je kniha pro každého,protože není .Je to kniha,která mne zaujala aniž bych to čekala, protože čtu obvykle něco jiného .Možná to bude znít zvláštně, ale mně ta kniha skutečně připomínala sonátu .Když si na příběh uděláte čas a budete jej číst ,ne za pochodu ,ale v takovém meditačním rozpoložení ,možná uslyšíte hudbu .Mně opravdu způsob ,jak byla ta kniha napsaná ,slova ,která byla použitá a styl ,kterým příběh plynul ,připomínalo ,jako by na pozadí skutečně hrála hudba .Nepatří sice mezi úplně TOP co jsem četla ,ale svým způsobem mne chytila za srdce ....
Tato detektivka byla pro mně příjemným počtením .Nečetla jsem Skočný příliv ,ale po přečtení této knihy se k tomu chystám .Nebudu psát ,jak úžasná to je kniha ,protože jsem četla knihy ,které mne dokázaly přimět k větším emocím ,ale rozhodně se jí nedá upřít ,že je čtivá ,příběh krásně běží ,a dokáže udržet napětí .Protože jsem nečetla první díl ,tak nevím zda postava Luna s tetováním se vyskytuje tam ,ale pokud ne ,tak si myslím,že se můžeme těšit na třetí díl ,protože udička byla hozená .Přiznám se ,že v poslední době jsem četla více knih ,kde jsou dvě dějové linie .Příběh hlavní postavy ,který se vine všemi knihami a aktuální zápletka .Tato patří mezi ně a moc se mi to líbí .
Jsem nadšená ,je škoda ,že jsem ji četla ,jako první i když je čtvrtá ,ale už teď vím,že jdu shánět ostatní .Moc se mi líbí ,jak plyne děj .Zápletka a vůbec .Za mě palec nahoru .
Dočetla jsem jí dokonce i když jsem měla nutkání ji odložit .V podstatě mne udržel u čtení způsob ,jakým byla napsaná .Líbilo se mi ,mi jak vykresluje autorka posedlost Rose Odalií a duch doby ,který se táhl celou knihou .Trochu mne otrávil konec. Tak nějak postrádal gradaci.Dávám 3 hvězdy .Nebylo to špatné ,ale četla jsem mnohem lepší knihy .
Nejdřív jsem si myslela ,že to bude něco úžasného,zajímavé popisy ,určitá poetika ,i to ,že je tam deprese mi nevadilo .Říkám si to bude něco .Ale pak šup ,sex ,sex,sex... To ,že to bylo prokládáno ,sexem a rozhovory o sexu ,mně znechutilo .Chápu ,že sex do života patří ,ale nějak mi ho tam přišlo zbytečně moc a když si budu chtít číst o sexu ,vezmu si jinou knihu.Takže za mně ne .Myslím,že může být zajímavá tato kniha pro dospívající ,kteří hledají sami sebe a svoje místo v životě .Ale pro mně to fakt není.
Nejsem už ve věku ,o kterém ta kniha je ,tak mně možná nechytla tolik ,jako kdybych byla mladší.Myslím,že je to moc hezky napsané dílko a ,kdybych byla náctiletá asi bych ji obrečela a hodnotila bych jí víc a možná i pěti hvězdami ,ale takto má od mně pouze tři ,protože já svoje velké Možná už našla .Román je čtivý a pěkně napsaný ,nejaký velký dojem však ve mně nezanechal .
Tak ani třetí kniha mne nějak nenadchla. Přečíst se to dalo, ale opět dost jmen a děj mi nepřišel tak svižný. Ta první kniha s Jackem byla zatím nejlepší.
Nejdřív jsem to číst nechtěla. Není to úplně můj šálek kávy. Ale nakonec jsem si u knihy odpočinula. Příjemná vztahovka s napínavými prvky.Vhodná na dovolenou.
Bylo to trochu přeplácané to je pravda ,ale četlo se to dobře .Nebyla tam hluchá místa a děj odsýpal svižně .Také si umím představit podle knihy natočený film ,jak už bylo v komentářích zmíněno .Celkem slušné scj-fi.
Taková perská pohádka. Nebylo by to špatné kdyby se v poslední třetině knihy nemluvilo tolik o bohu. To na mne působilo jako vycpávka.
Nehodnotim knihu z pozice pravdivosti, přístupu k veganstvi apod.Hodnotim pouze příběh. A ten mně velmi bavil i kdyby kniha byla od a do z smyšlená tak stojí za to si ji přečíst.
Pohled na nás na český národ očima jednoho z nás .Hodně zajímavých úvah a postřehů propojujících historii i současnost a ani humor v ní nechybí .Opravdu se autor trefil v pohledu na nás samotné a potěšilo mne, že to s námi není tak špatné ,jak si někdy sami myslíme :)
Souhlasím, že je to originální a řemeslné dobře zpracovaný příběh. Ano ten konec mohl být více rozvinutý. Škoda. Kniha se mi líbila.
Přemýšlela jsem zda vůbec číst, když jsem viděla komentáře. Ale nakonec jsem se do toho pustila a nelituju Výborně napsané. Líbily se mi ty zvraty a trochu nepředvídatelné děj.
Hodnotím velmi kladně .Způsob vyprávění se mi velmi líbil .Dodávalo to příběhu na autenticitě a skvěle se mi to četlo .Mělo to náboj a napětí .A thriller byl mnohem lepší než první kniha autorky .