Artep25 Artep25 komentáře u knih

Hledání těla Hledání těla Michael Atamanov

Co říct i mně to bavilo .Ale také bych klidně uvítala podrobnější a delší závěr .Zdálo se mi to ,že to bylo kapku uspěchané .Škoda .Ale pěkné počtení.

19.01.2021 4 z 5

Chlapec a jeho pes na konci světa Chlapec a jeho pes na konci světa Charlie Fletcher

Celkem slušné pospapo , začátek se opravdu trošku táhl,ale potom to nabralo spád .Nenudila jsem se .

05.12.2020 4 z 5

Hush Baby Hush Baby Johanna Holmström

Celkem slušný thriller .Byla jsem spokojená .

22.11.2020 4 z 5

Herní tester Herní tester Michael Atamanov

Za mně oddechové čtení a dobře napsané .Já dávám 5 hvězdiček ,Ale pravda je,že tento žánr bude bavit pouze někoho kdo někdy hrál RPG nebo MORPG .Protože se umí lépe vžít do děje .Nehráče to asi bavit nebude .

19.09.2020 5 z 5

Generál Generál Patrick A Davis

Téměř od začátku jsem tušila ,kdo za tím vším stojí ,přesto to knize neublížilo a za mně velmi dobře napsaný a zajímavý thriller z vojenského prostředí .

23.08.2020 4 z 5

Evangelium pekla Evangelium pekla Jean-Luc Bizien

Docela zajímavý thriller a i prostředí ,kde se odehrává .
Škoda ,že konec úplně nedopadl ,ale nakonec to nebylo úplně špatné čtení .Já jsem s příběhem byla spokojená .

21.07.2020 4 z 5

Divnolidi v obchodě Divnolidi v obchodě Lucie Bendlová

Jo vracenkáři mně taky dostali :D

27.02.2020 4 z 5

Co Alice neřekla Co Alice neřekla T. A. Cotterell

Kniha se četla celkem dobře ,ale taky jsem měla problém s tím ,jak dopadl konec a úplně jsem nepochopila proč to udělala.

20.07.2019 3 z 5

Jen jeden život Jen jeden život Sara Blædel

Celkem čitelné , i když jsem četla už i lepší detektivky .Možná ,že si spisovatelka mohla víc pohrát s tématem vhledu do života muslimské ženy ,ale do detektivky by se to asi moc nehodilo .Pravda je,že mně nikdy nenapadlo ,jakou rozpolceností mohou muslimské ženy trpět a ,že pro nás evropany to může být velmi obtížné chápat .

18.05.2019 3 z 5

Samotářka z Mill River Samotářka z Mill River Darcie Chan

Za mně příliš jednoduchý děj,příliš červená knihovna,kde i padouch může být vlastně dobrý .

05.05.2019 3 z 5

Bez dcéry som neodišla Bez dcéry som neodišla Timea Keresztényi

Souhlasím s komentáři přede mnou .Kniha výborně napsaná ,přečetla jsem jedním dechem .Timea velmi naivní a nepochopitelně dlouho snášející výmluvy svého černošského manžela .Taky nechápu ,jak mohla tak dlouho nevidět ,že jí lže a podvádí a potom i když to zjistila ,tak s ním být tak dlouho .

03.03.2019 4 z 5

Bella Figura: Jíst, milovat a žít po italsku Bella Figura: Jíst, milovat a žít po italsku Kamin Mohammadi

Mně se líbila .Super oddechovka ,která ve vás vyvolá touhu navštívit Florencii a ochutnat všechna ta super italská jídla .

23.02.2019 4 z 5

Až na kostní dřeň Až na kostní dřeň Věra Nykodýmová

Toto dílko je podané hodně zajímavě a mně se líbilo .Pokud bych řešila podobnou nemoc ,tak bych si přečetla znovu ,abych věděla co mně bude čekat .To ,že je kniha podaná dost realisticky a jsou v ní postupy toho co můžete čekat při rakovině prsu a není "bolestínská " to je dost poutavé .

22.02.2019 4 z 5

Archa Archa Boyd Morrison

Nenadchne,neurazí. Odpočinkové čtení podobné knihám Dana Browna .

07.11.2018 3 z 5

Spáči Spáči Lorenzo Carcaterra

Skvělý film a skvělá kniha .Bavila mně a motivovala ke čtení dalších od spisovatele i ,když čtení o mafii není úplně můj šálek kávy .

28.09.2018 5 z 5

Nebe je naše Nebe je naše Luke Allnutt

Velmi smutný příběh....

26.08.2018 3 z 5

Ahoj z nebe Ahoj z nebe Laurie Frankel

Mně se kniha líbila.Trochu oddechová ,trochu zvláštní ,trochu veselá,trochu smutná .Příběh se zajímavou myšlenkou a četl se dobře .

17.08.2018 4 z 5

Škola dobrých mravů Škola dobrých mravů Nelson DeMille

Líbila se mi ,ale některé pasáže bych vynechala ,působily na mně ,jako vycpávky .Jinak celkově kniha nebyla špatná .

13.08.2018 4 z 5

Albert Swann Albert Swann Charlie Greenberg

Jednoduchá letní oddechovka ,dobře se čte ,trošku přehnaná ,ale nic na co si vzpomenu za pár dní .

17.07.2018 3 z 5

Zatmění Zatmění Winston Graham

Všechny díly se četly velmi dobře a když jsem to spojila se seriálem ,tak zážitek byl zajímavější .

01.06.2018 4 z 5