Artep25 komentáře u knih
Reálné či nereálné, asi je to jedno.Ja jsem si u toho odpočinula a měla jsem chuť upéct chleba.
Tento právnický thriller opět trochu připomíná knihy Grishama. Dobře se četl, a i když bych asi našla drobné chybky, tak celkově mně dost bavil.
Kniha nemá příliš vysoké hodnocení,ale já si myslím, že špatná není. Zaujala a byla i čtivá.Zápletka nebyla špatná a chvíli jsem i soucitila se zloduchem nebo teda zloduškou.A naopak kladná postava Elisa mně docela znechutila. Takže za mně doporučuji.
Tak jsem dočetla i poslední díl trilogie a je ze všech dílů úplně nejlepší. Jako by se nitky sbihaly k tomuto dilu kterým to graduje a je i velmi svižný a napínavý a opouští pomalejší tempo předchozích dvou dílů Ovšem ty dva předtím je nutné si přečíst.
Pokračování mne bavilo ještě více než první díl a jdu na třetí díl protože jsem fakt zvědavá co detektiv Reyna zjistí o svém původu.
Souhlasím s tím,že dej trošku přitazeny za vlasy a konec nereálný. Ale i tak se to četlo samo a děj mě bavil. Nečekám od dobrého thrilleru žádná moudra,ale dobré čtení.A Carter to zase splnil.
Taky jsem přemýšlela zda knihu dočtu ,protože začátek byl vleklejsi.Ale jsem ráda že jsem vydržela. Protože zbytek děje byl zajímavý a kdyby nebyl vykreslen život postav, pak by děj neměl tu sílu. Za mě silné aktuální téma. Kniha se mi líbila.
Skvělá kniha. Mně se četla dobře .To co zažila Viola je strašné a protože se nyní děje válka na Ukrajině ,říkám si .Bože nedopusť už něco takového.
Myšlenky v knize nejsou nové, ale kniha je velmi čtivě napsaná a mně velmi bavila .Příběhy jiných lidí jsou inspirující a určitě se ke knize ještě vrátím a zkusím některé myšlenky uskutečnit.
Za mně také dobře napsané ,čtivé a vtáhlo mně to do děje. Určitě si přečtu další .
Mne se kniha líbila.Forma jakou byla napsaná mi připomněla trochu tvorbu Grishama a to knih ,které se odehrávají v soudní síni.To jak se postupně odkrývaji motivy a propletenost jednotlivých postav pomáhá čtenáři se dobrat toho jak se to vsechno stalo.Čte se velmi dobře.
(SPOILER) Skvělé čtení .Opravdu .Všechny tři knihy. Rudá volavka asi nejlepší ,ale protože jsem nevěděla co od ní mám čekat .Jinak happyend se opravdu nekonal ,ani nevím jestli jsem ráda nebo ne. Byla jsem trochu smutná ,ale život nerozdává ve skutečnosti jen šťastné karty. Přečetla jsem si ,že spisovatel sloužil 30 let u CIA ,takže kniha má punc opravdovosti a díky tomu aspoň vím co je GRU A SVR ,když se to teď hodně přetřásá ve zprávách .Zajímalo by mně jestli to opravdu tak ve špionážním světě tak chodí .Ale asi ano .Za mně super thriller.
No jo je to trochu Lisbeth a Bond :) Ale mně se hrdinka líbila a bavila mně . Kniha je čtivá a určitě si přečtu něco dalšího až vyjde .
Přesně tak byla to jízda ,jak píše někdo další v komentáři pode mnou .Vážně skvěle napsaný thriller ,který udržel pozornost až do konce .Vůbec se nedalo předpokládat jak to celé skončí a o to to bylo lepší .Nemám tušení ,jak dalece reálné může být to co se děje v Severní Korei ,jak to bylo popsáno v knize ,ale myslím,že to možné je .Tato kniha stojí za přečtení .
Myslela jsem ,že mně to nebude bavit ,ale opak byl pravdou .Detektivka to není ,ale celkem zajímavý román z doby poválečné, normalizace a po revoluci .Příběh jednoho děvčete,kterému zabili matku .Líbilo se mi to .
Za mně i druhý díl skvělý ,stejně ,jako první .Vůbec jsem se nenudila a o to přece jde .Skvělé čtení a těším se na další díl .
Moc jsem od knihy nečekala ,ale líbila se mi .Cora a její život mně bavil víc než život Luisy .Ta tam podle mně ani nemusela být .
Dávám také 5 hvězd .Výborná čtivá kniha,skvělé postřehy .Nikdy jsem v Americe nebyla, ale spisovatelka výborně přiblížila způsob tamějšího života .Asi bych neřekla,že to je až tak proamerické ,protože popisuje v knize i negativa.Ale to je na každém co si z toho vezme .
Kniha mně bavila .Je dobře napsaná .Nechci hodnotit zda si autorka za to mohla či ne ,ale tohle by se dít nemělo.
To co prožila je jedním slovem hrůza .
Ti co ji věznili by si neměli říkat lidé .To nejsou lidé .A islám je hnus .