axspevak axspevak komentáře u knih

Ďáblovo dílo Ďáblovo dílo Lotte Petri

Musim rict,ze tematem se tahle kniha hezky odlisuje od dalsich krimi romanu.Tudiz si budu pamatovat jeste dlouho,o co tam slo. Nicmene mam pocit,ze by si kniha zaslouzila vic stran,trochu vic toho policejniho vysetrovani.Vlastne mi to prislo takovy popisny,jak se zkoumaji kosti,co prozradi lidsky krok,satanske mince,vira,kriz..ok zajimave. Ale vlastne pak na rozuzleni zapletky zbylo 50 stran. Proste mam vytky,ale cetla jsem i o dost horsi pociny :)

25.09.2019 3 z 5

Musíme si promluvit o Kevinovi Musíme si promluvit o Kevinovi Lionel Shriver

Na to jak ma kniha skvele hodnoceni jsem se s ni docela natrapila.Neslo mi se zacist,bylo to strasne popisne a zdlouhave,spouste veci typickych pro Ameriku jsem neporuzumela.Druha pulka se cetla lepe,svizneji to ubihalo,zato preklepu pribyvalo :/ Shrnula bych to asi tak ze kniha je svym obsahem desiva,ale tak nejak vic nez hororova pritazena cetba,tohle se totiz opravdu stava.Jak se ze spokojeneho zivota dostat do pekla.

27.07.2019

Zmizelé z Cooley Ridge Zmizelé z Cooley Ridge Megan Miranda

Prvni pulka knihy me nebavila,rozpletani osobnich vztahu nactiletych neni moje hobby.Ale zajimalo me,jak to bylo,to zas jo.Druha pulka mela spad,nechtela jsem odlozit.Ale Nic byla pro me teda takova nesympaticka slepice..az do samotneho konce.

10.04.2019 3 z 5