baja6755 baja6755 komentáře u knih

Osud nevyjednáva: Klient môjho šéfa Osud nevyjednáva: Klient môjho šéfa Michaela Zamari (p)

"Dajte jej pero a papier a ona vám napíše podmaňujúci príbeh, ktorý si vás získa od prvej stránky až po tú poslednú." - Takto nejako by som popísala túto neskutočne talentovanú autorku Michaela Zamari​, od ktorej sa mi podarilo dočítať knihu Osud nevyjednáva - takmer 600 strán za dva dni, no nemohla som sa od toho odpútať. Osud nevyjednáva ma zasiahol hneď z viacerých dôvodov, aj som si poplakala, aj som sa nasmiala, aj som sa nahnevala a aj sa mi uľavilo. Presne toto by mala výborná kniha s čitateľom urobiť - rozprúdiť v ňom emócie a pohladiť dušu. Liana si ako žena prešla neskutočným peklom, keď sa dozvedela správu, ktorá jej otočila život naruby a zmarila šance na plnohodnotnú budúcnosť. Dlho jej trvalo, kým sa so svojou situáciou ako-tak zmierila, no v tom jej do života prišiel ON. Krásny, charizmatický a podmanivý Johannes, ktorý nalomil jej pevné rozhodnutie držať sa ďalej od vážnych vzťahov. On chcel niečo, čo mu ona nemohla dať, a tak sa vzťah medzi nimi komplikoval už od samotného začiatku. V prvej časti knihy sa ocitáme na čarokrásnych Maledivách, kde sa začne neobyčajný príbeh lásky, a v druhej časti sa zase dej preniesol do Bratislavy, v ktorej znovu raz zaúradoval osud, aby cesty dvoch tvrdohlavcov opäť raz spojil. Ďakujem za čitateľský zážitok a knihu Osud nevyjednáva odporúčam všetkými desiatimi. Tvorba Mišky Zamari ma vrátila späť k čítaniu slovenských autorov, za čo jej zo srdca ďakujem.

22.09.2019 5 z 5