BaPe895 komentáře u knih
Perfektní česká detektivka ze Šumavy. Od autora jsem četl už dvě předchozí knížky a taky se mi moc líbily. Autor píše čtivě a do všech knížek,které jsou napínavé a poměrně brutální, zařadil na odlehčení jemný humor.
Úžasná kniha pro všechny poetické duše napříč generacemi.
Za mě autorova nejlepší kniha. Musím pochválit dokonalý popis velmi neobvyklého prostředí.
Hodně drsná a chmurná kniha,která ve vás rezonuje ještě dlouho po jejím přečtení.
Pro mě velké překvapení!Kniha je napínavá,skvěle se čte a výborně graduje. Určitě si od tohoto,do této doby mně neznàmého, našeho autora přečtu i další.
Skvělá klasika,jejíž napínavý děj se odehrává v zajímavém exotickém prostředí Egypta. Originální je i hlavní zápletka s rozřešením celého případu.
Velmi pěkná kniha, dobře napsáno,čte se to samo,ale Erika mi není příliš sympatickà. I tak dávám plný počet.
Krásná kniha, ve své době ji četl každý knihomil. Z dnešního pohledu bude ovšem možná působit příliš rozvláčně. Je to ale tempem doby,ne kvalitou knihy
Poslední nadechnutí byl skvělý thriller, očekával jsem se zvědavostí druhou autorovu knihu. Přestože je detektivka Dál nechoď z úplně jiného prostředí, je opět úžasně napsaná a napínavá. Těším se na další detektivku od tohoto autora.
Výborný thriller od mého oblíbeného autora. Velmi zajímavé téma a rozuzlení.
Húú, při čtení vám bude běhat mráz po zádech. King umí dokonale navodit atmosféru blížícího se a těžko uchopitelného zla.
Všechny detektivky této mladé tuzemské autorky mají nadstandardní úroveň. Přesto mi trochu vadí autorčin styl,a proto ubírám jednu hvězdu. Ale jinak fajn detektivky.
Nestárnoucí příběh,při jehož čtení jste rádi,že nejste sami na blatech.
Styl psaní Ladislava Fuchse je měřeno optikou dnešní doby hodně specifický. V každém případě se jedná o knihu,která nezapadne,stejně jako její filmová podoba s nenapodobitelným Rudolfem Hrušínským v hlavní roli.
Enzo je sice trochu macho, ale tento příběh byl hodně napínavý a moc se mi líbil. Peter May je v současnosti jeden z nejlépe píšících autorů tohoto žánru.