Bára2003

Uplně úžasná kniha, zamilovala jsem si Bellu a Lucase. Hrozně mě překvapila Bellina dobrodružství (nejvíc se mi líbilo Velké Kotě), odhodlanost a láska k Lucasovi. 5 hvězd a knihu rozhodně doporučuji všem milovníkům psů :).
Nádherný příběh překvapivý, smutný i veselý.

Super knížka, moc doporučiji, hned jsem ji vyskoušela a můsím říct že to byl pokrok, doporucuji. Za mě 5 hvězd s přehledem :)

(SPOILER) Nejlepší díl ze všech
:) hrozně je mi líto Marty a Mám ráda Bouři. Moc se tětíšm na dalsí díly. ;)

(SPOILER) Tento díl byl také užasný jako ty předešlé. Alfu jsem neměla moc v oblibě už od 2. dílu a teď se to potvrdilo, nic jiného jsem od něj nečekala a je mi líto Spring. Jsem hrozně ráda že Hvěza je Alfou a Štístko Betou a že Hvězda má ráda Bouři :).

SPOILER - komentář obsahuje informace, které prozrazují část děje
Super díl, moc mi bylo líto Bouřliváka a toho že Alfu neporazil v boji byl by to dobrý vůdce.... Byla jsem strašně ráda že se Štístko usmířil s Bellou a hrozně se mi líbilo Lízinčino nové jméno.
4. Díl byl užasný.

Kniha se mi libila víc než první díl, akorát mi přišlo že je Alfa na Štístka moc zlý :(

(SPOILER) SPOILER
Od knihy jsem čekala trochu víc ale jinak docela dobré.
Je mi líto že se Allie rozešla s Carterem ale tak nějak jsem to čekala.

Poutavá kniha i když ze začátku moc zdouhavá ale jak se Megie přidala do Safírovy smečky a narodil se Lamar stránky se mi střídali pod rukama. Knihu vřele doporučuji :)

Oni jsou i další díly? napište mi prosím názvy do zprávy Děkuji

Děj ničím originální, a přesto zajímaví nejprve jsem Giu neměla moc ráda ale pak jsem si jí zamilovala. Překvapilo mě jak přestala být povrchní a začala se kamarádit s Bec. Ale některé části mi přišly až moc zdlouhavé Výborná kniha pro mládež.

Moc hezká kniha, jen mi bylo líto Niffyny maminky, ale jinak pohodové čtení :)

Kniha byla krásná přečetla jsem ji za den a dokonce i slza ukápla. Proto by si měl každý vážit toho co má. Knihu mohu jen doporučit (četla jsem všechny díly: dárek, zrada, a sen).

Krásná, dojemná kniha na kterou jsem vzpomínala i poté co jsem ji dočetla.