barbor_ka barbor_ka komentáře u knih

Beladona Beladona Adalyn Grace

Nejsem úplně cílová skupina, i když…Musím říct, že Beladona se mi moc líbila, trošičku mi dělalo problém se do toho dostat, ale když se to pak rozjelo, přečetla jsem jí na jeden dech. I když se to točilo okolo vraždy, smrti a bylo tam dost temna, tak mi to přišlo milé, lehce naivní, ale úsměvné. Vlastně mě to dost pohladilo po duši a po dočtení jsem se tetelila blahem.
Bylo krásný pozorovat Signu v tom, jak se hledá a jaká chce být. Konec jsem opravdu nečekala, což se mi často nestává a už od půlky knihy tuším, jak to dopadne.

Pro mě bylo plus ještě takové to “bridgretonovske období, i když o dost tamnější, ale mám ráda příběhy z této společnosti. Takže za mě super.

06.07.2024 5 z 5

Noční přísaha Noční přísaha Bianca Iosivoni

Poslední díl série Půlnoční kroniky jsem si opravdu užila. Když se mi do rukou dostal první díl, vůbec se mi do toho nechtělo, bála jsem se, že to bude klasické klišé fantasy, kde se holka zamiluje do upíra apod. Příběh lovců mě však úplně pohltil a já čekala na každý další díl.
V tomto závěrečném díle jsem pro to ocenila, že jsem v poslední části knihy mohla číst z pohledu mých oblíbených hlavních postav z dílů předchozích. Sice jenom na chvilku, ale mohla jsem se opět vžít do jejich pocitů.
Příběh Harper a Julse se mi moc líbil a přála jsem jim tom od samého začátku. Zkrátka tento díl měl opět vše a nenuceně mě vtáhl do děje, který byl napínavý do samotného konce.
Půlnoční kroniky si našly místo v mém srdci a věřím, že jsem je nečetla naposledy.

23.06.2024 5 z 5