Bauriska | Komentáře u knih | Databáze knih

Bauriska Bauriska komentáře u knih

Delirium Delirium Lauren Oliver

Být mladší a číst tento žánr prvně, dala bych o hvězdičku navíc. Ale jelikož mám srovnání s vícero dystopickými romány, které byly mnohem lepší a propracovanější, tak tento román byl pro mě jen takový průměr. Nejspíše se už ani nevrhnu na další díly.

01.09.2019 3 z 5

Alice v zrcadle Alice v zrcadle Jo Kingsley

První část, psaná dcerou, byla zajímavá. Ovšem číst hned téměř to samé znovu, jen očima matky ( v druhé části knihy) mě už bohužel nebavilo. Byť je zajímavé vidět to z pohledu obou nejbližších účastníků. Jak už tu zaznělo, kdyby se jejich vyprávění prolínalo, bylo by to mnohem lepší.

24.08.2019 3 z 5

Nejkrásnější bajky o zvířatech Nejkrásnější bajky o zvířatech neznámý - neuveden

Krásné bajky :)

22.07.2019

Kniha ztrát a nálezů Kniha ztrát a nálezů Lucy Foley

Ta knížka nebyla špatná. Byla hezky, lehce napsaná. Příběh byl hezký a uvěřitelný. Proplétání děje v současnosti a minulosti bylo přehledné. Postavy sympatické... Ale přesto mě ta knížka moc nebavila. Bylo mi vlastně jedno, co se bude dít a chtěla jsem ji jen mít konečně přečtenou. A přiznám se, že ač to vážně!! téměř nikdy nedělám, tady jsem sem tam přeskakovala řádky, aby to rychleji uběhlo.

18.07.2019 2 z 5

Táta nemá smutky rád Táta nemá smutky rád Martina Drijverová

To je moje srdcová záležitost, která mi připomíná dětství. Doma v knihovně má čestné místo :)

01.06.2019 5 z 5

V tomto domě straší V tomto domě straší John Boyne

Bylo to takové příjemně duchařské, vlastně mi ani nevadilo, že jsem se nebála. Milá knížka.

01.06.2019 3 z 5

Mělo to smysl?! Mělo to smysl?! David Menasche

Krásná kniha.

31.05.2019 4 z 5

Objednáváme si z vesmíru Objednáváme si z vesmíru Bärbel Mohr

Velmi zajímavá myšlenka. Často si na to v životě vzpomenu a když se tak zamyslím, věřím, že to funguje.

31.05.2019 2 z 5

Mléko a med Mléko a med Rupi Kaur

Jen jsem do knihy nahlédla a hned jsem věděla, že ji musím mít. Knihy si velmi vybírám dle vlastního úsudku, nesáhnu po knize jen proto, že se o ní mluví. O této knize jsem neslyšela, dokud mi ji neukázala kamarádka. Je mi popravdě jedno, jestli se kniha líbí každému nebo nikomu. Pro mě se stala srdcová záležitost.

27.05.2019 5 z 5

Pomněnčino dítě Pomněnčino dítě Amanda Prowse

Kniha mi vubec nesedla. Pribeh by to mohl byt opravdu pekny, dojemny. Ale absolutne mi nesedl styl autorky. Do cteni jsem se musela nutit, ikdyz me zajimalo, jak to dopadne. Ale proste se mi cetla tak hrozne pomalu.. konec byl pro me zklamani. Mel to byt realny pribeh, a ikdyz se v zivote deje ledacos, tohle bylo odbyte. Jedina pasaz, ktera mi utkvi v pameti je ta materska. Vic prozrazovat nechci.

21.05.2019 2 z 5

Malé ženy (skrátené vydanie) Malé ženy (skrátené vydanie) Louisa May Alcott

Světová klasika, kterou milovala i Rachel z přátel. Milá knížka, ale nijak extra mě nezaujala. Pořád jsem čekala, kdy se bude něco dít, až byl konec.

20.03.2019 3 z 5