Bečkis komentáře u knih
Samotné knihy „Ohnivá“ křídla jsou super. Do jejich příběhu se vždy hezky začtu a hezky zde zapomenu na čas… Chtěl bych ale říct, co mne velice zklamalo. BACHA je tu Spoiler! V první knize, kdy se dráčata dostanou do nebeského království se setkávají s jednou ze 3 uchazeček o pískoletký trůn. A to Žhavou, která se v základním popisu jmenuje navíc Sežena (kdo si pořídil knihu a viděl pochopí, v druhém vydání je tato chyba již opravena). Rád bych podotknul, že nebeleti jsou spojenci s bahnolety. V druhém vydání se dráčata setkají se Žárou (2 ze 3 uchazeček). Tudíž druhé vydání bez chybičky. Ale proč sem píšu… Ve třetím vydání se dráčata dostanou na pokraj ledového království, kde se dostanou do paláce další uchazečky o trůn a spojenkyně ledoletů a pozor, v knize se tato spojenkyně jmenuje opět Žhava. V první knize tedy Žhava bojovala po boku bahnoletů a nebeletů a ve třetím vydání po boku ledoletů a většiny pískoletů. Což je hloupost, protože ten kdo překládal text zaměnil ve třetím vydání podstatné jméno Plamena za Žhavu