BellaBernasconi BellaBernasconi komentáře u knih

Cesta za štěstím Cesta za štěstím Jenn Bennett

Není to vůbec špatná kniha, ale na Jenn Bennett to je opravdu slabší. Na to jak je Na jedné vlně a Kudy ke hvězdám výborné tohle bylo až špatné a je to hrozná škoda.

23.12.2023 2 z 5

Odkaz Hawthornů Odkaz Hawthornů Jennifer Lynn Barnes

Druhý díl není tak dobrý jako první, ale pořád velmi dobrý příběh. Musím říct, že se nemůžu dočkat na ten třetí.

23.12.2023 3 z 5

P. S. Stále Tě miluju P. S. Stále Tě miluju Jenny Han

Filmy jsou v tomto případě asi lepší než knihy. Je to fajn příběh, něco jednoduchého a nenáročného, co vás vytáhne ze čtecí krize, ale zároveň to je takové trochu o ničem. Bohužel bych v tuto chvíli doporučila spíše kouknout na film a neprosedět několik hodin až dní nad tímto.

23.12.2023

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kelly Oram

Pokud se vám nelíbil "první" díl, do tohle se nepustíte. Prožít s postavami ještě pár chvil je to první, co chcete po přečtení dobré knihy a tohle bylo snad ještě lepší než samotná kniha.

23.12.2023 4 z 5

Co se stane na Twitteru... Co se stane na Twitteru... Emma Lord

Docela jednoduchá kniha, která má skvělou zápletku, i když má rychlý konec, je to hezké čtení.

25.04.2022 3 z 5

Zrazená Zrazená Kiera Cass

Zaslíbená se mi líbila. Zrazená však předčila mé očekávání. Přestože miluju všechny knihy od Kiery Cass, Zrazená byla něčím zvláštní. Etan se mi líbil, to jeho pošklebování mi vždycky zvedlo náladu.

30.08.2021 5 z 5